1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kuzey Yıldızı Dizisinde Şok Edici Gelişmeler Yaşandı

Kuzey Yıldızı Dizisinde Şok Edici Gelişmeler Yaşandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın dün akşam ekrana gelen bölümünde Kuzey ile Yıldız, hiç beklemedikleri bir sırada büyük bir sınavla baş başa kaldı. Birden fenalaşan Gökçe’yi hemen hastaneye götürdüler. Gökçe, ameliyata alındı ve hayati tehlikeyi atlattı fakat final sahnesinde doktorun, beyin kanaması sebebiyle Gökçe’nin felç geçirdiğini söylemesi, onlara büyük bir üzüntü yaşattı. Bacaklarını hissetmeyen Gökçe’nin felç kaldığını öğrendiği final sahnesi izleyenleri oldukça etkiledi.

Yıldız ile beraber sorunlardan uzaklaşmak amacıyla kaçamak yapan Kuzey, Yıldız ile yüzleşmeye karar verdi. Kuzey, Yıldız’ın kendisine olan soğuk tavrından rahatsız olduğunu söylerken gördüğü sert tepki ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Yaşadıkları gerilimden sonra yapımı süren evlerinde tekrar bir araya gelen Kuzey ile Yıldız, konuşarak sorunlarını halletti.

Gökçe ise Osman’ın onu affetmesi için uğraşsa da başarılı olamadı. En sonunda Osman’ın gönlünü alabilmek için babasının taktiğini uygulayan Gökçe, serenat yaptı fakat Osman yine de Gökçe’yi affetmedi. Sinirlerine hâkim olamayan Gökçe, Osman’ın dolmuşuna saldırınca karakola götürüldü ve Gökçe’yi Kuzey kurtardı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 45. yeni bölümü cumartesi akşamı saat 20’de Show TV ekranlarında.

Kuzey Yıldızı Dizisinde Şok Edici Gelişmeler Yaşandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin