1. Haberler
  2. Magazin
  3. TRT1’in Yeni Dizisi Tozkoparan İskender Başlıyor

TRT1’in Yeni Dizisi Tozkoparan İskender Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1’in yeni çocuk dizisi olan Tozkoparan İskender, Ocak’ta birinci bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Tozkoparan İskender; okçuluk, kahramanlık ve kahkaha dolu anları ile çocuklar tarafından oldukça sevilecek. 

Çocuk yaşlarda rekorlara imza atmış süper kahraman İskender, şimdiki zamana geliyor. Üstelik yol arkadaşları olan Salih ve Fikri hocaları ile peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile beraber. Henüz 12 yaşında olmasına rağmen muazzam yeteneklere sahip olan İskender, 2020 yılından yaşadığı zamana geri dönmezse tarihin seyri değişecek. Tozkoparanlar tarihten silinecek ve kötüler zafer kazanacak. Ancak İskender’in tek derdi bu değil. Onu günümüzde de pek çok problem bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi başaramadığı güçleri, sürekli peşinden gelen Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Fakat tabi ki tüm bu tehlikelere ve problemlere karşı Mavi Ay takımı İskender’i hiç yalnız bırakmayacak.

TRT 1’in ailecek izlenecek ve çok sevilecek yeni dizisi olan Tozkoparan İSKENDER, ocak ayında ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

TRT1’in Yeni Dizisi Tozkoparan İskender Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin