1. Haberler
  2. Magazin
  3. Aslıhan Gürbüz İle Kırmızı Oda’da Heyecanı Yükseldi

Aslıhan Gürbüz İle Kırmızı Oda’da Heyecanı Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de yayınlanan on yedinci bölümüyle AB ve ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen dizisi olmayı devam ettirdi. Total kategorisinde ise dizi, Kanal D’nin 15.sezonu devam eden Arka Sokaklar dizisinden sonra ikinci sırada yer buldu. AB’de 12 puana dayanan reytingler mükemmel bir başarı olarak yansırken, ABC1’de 11’e yaklaşan oranlar çok iyi bir sonuç oldu. 

Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde dikkatleri çeken sahneler de bir hayli çoktu. Özellikle de Aslıhan Gürbüz’ün 2 senelik bir aradan sonra tekrar setlere dönmesi, Kırmızı Oda’ya nasip oldu ve izleyiciler de Kumru rolünü heyecanlı bir şekilde takip etti. Kırmızı Oda’nın ekranlara gelen yeni bölümünde Doktor Hanım’la görüşmeleri sonuca ulaşan Selvi (Sema Keçik), bugüne kadar mahrum kaldığı güzellikleri yaşamak amacıyla oğlu Mert’le beraber kendini dışarı attı ve özgürlüğü doyasıya içine çekti.

Mutlu bir aile yaşamı olan Kumru’nun (Aslıhan Gürbüz) saldırdığı adamla nasıl bir geçmişi olduğu ise büyük bir merak uyandırdı. Gürbüz, bu roldeki muhteşem performansı ile kendisini özleyen hayranlarına da güzel anlat yaşattı.

Aslıhan Gürbüz İle Kırmızı Oda’da Heyecanı Yükseldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin