nakliyat nakliyat

Günlük burç yorumları (23 Haziran 2024)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük burç yorumları (23 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 23 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün yarım kalan işlerimizi tamamlamaya yönelik hareket edebiliriz. Duygusal sınırlarımızı iletişim yönüyle değil davranışlarımızla göstermemiz daha anlaşılır ve kolay olabilir. İletişimde duygusal beklentilerimizin yüksek olduğu bugün karşımızdaki insanların soğuk tavırları karşısında donuklaşabiliriz.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ailenizle aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Mutfağınızda tadilat gerektiren arızalar meydana gelebilir.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kardeşleriniz, akrabalarınızla olan iletişiminizde gerilimler meydana gelebilir. Seyahat ve yolculuklar konusunda hareketli bir gün olabilir. Uzun saatler trafikte kalmanız gereken durumlar oluşabilir.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün finansal konular, ortaklarınızla elde edeceğiniz gelirler konusu önceliğinizde olabilir. Duygularınızı ifade etmekte güçlük çekebilir ve derinlerdeki hislerinizi konuşma ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün partnerinizle, eşinizle aranızda meydana gelen gerilimleri çözmek adına affedici olmanız gerekebilir. Eşiniz veya partneriniz sizinle tekrar iletişime geçebilmek adına harekete geçebilir.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün çalışma hayatınızda tamamlamanız gereken, aksayan görevleri yerine getirmek adına mesai yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili dün hissettiğiniz yorgunluk ve kemik ağrıları bugün biraz daha düzelebilir.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün duygularınızı ifade etmeniz anlaşılacağınız anlamına gelmeyebilir. Arkadaşlarınız veya partnerinizle aranıza mesafe koymanız gerektiğini düşünebilirsiniz.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün aileniz, evinizle ilgili konular önceliğinizde olabilir. Evde tadilat ve tamir edilecek eşyalar ile ilgilenebilirsiniz. Dekorasyon konusunda büyük değişiklikler yapma isteğiniz olabilir. Ortaklarınız ve eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün iletişim konusunda kendinizi gergin, sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Özellikle akrabalar ve kardeşler ile ilgili konularda anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Eşiniz veya partnerinizden bu durumu çözebilmek adına yardım alabilirsiniz.
Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün finansal konular, kazançlarınızla ilgili konularda hareketli bir gün geçebilir. Sevildiğinizi hissedebilmeniz için partnerinizin eylemlerine odaklanabilirsiniz.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün anlaşılmak adına harekete geçebilirsiniz. Ailenizle beraber olmak onlardan destek almak isteyebilirsiniz. Aileniz ile güçlü hissedebilirsiniz. Eşiniz veya ortaklarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir.
Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün duygularınızla beraber kendi dünyanıza çekilebilirsiniz. İnzivada olmak, insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İnsanlar ile yapacağınız gizli konuşmalar, alacağınız gizli bilgiler konusunda harekete geçebilirsiniz.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün aşk hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymanız gereken diyaloglar gelişebilir. Duygularınızın, düşüncelerinizin daha görünür olduğu, anlaşılır olduğu bir gün olacak bunun karşılığında anlaşılmamış olmak sizi hayal kırıklığına sürükleyebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Günlük burç yorumları (23 Haziran 2024)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin