1. Haberler
  2. Güncel
  3. Sen neymişsin be Taylor!

Sen neymişsin be Taylor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ONLARA ‘HAYRAN’ DEYİP GEÇEMEZSİNİZ!

Hatırlayın, nisan ayında ‘The Tortured Poets Department’ adlı yeni albümü, piyasaya çıkmadan bir gün önce internete sızdırıldı. Peki, hayranları bu durumda ne yaptı? “Yaşasın, bedavaya Taylor albümü!” demedi. “Sevdim mi tam severim” diyerek sızdıranlara kitlesel tepki gösterdi.

X platformunda, planlanan tarihten önce yayılan müziği dinlemeyeceklerini söylerken, sızıntıyı gizlemek ve yayılmasını önlemek için siteyi sahte bağlantılarla doldurdu. ‘Swifties’ diye isimlendirilen hayran kitlesi, “Taylor ve ekibi bu albümün çıkışını o kadar titizlikle planladılar ve çalıştılar ki, saygısızlık etmeyin ve bunu mahvetmeyin!” şeklinde paylaşımlar yaptı.

Daha önceki kayıtlarının haklarını bir yatırım şirketine sattıktan sonra, şirketin sanatsal özgürlüğü üzerindeki kısıtlamalarına isyan etti Swift. Yatırımcı, bu kayıtlar üzerinde haklara sahipken, besteci olarak Swift haklarını elinde tuttu ve birden fazla albümü yeniden kaydetti. Hayranlarını yeniden kaydettiği albümlerini satın almaya ikna etti.

Swift, turneye devam ediyor şimdi. Londra’nın ikonik Wembley Stadyumu’nda üç gösteriyi geride bıraktı ve ağustos ayında sergileyeceği beş performansla birlikte toplam sekiz gösteriyle şehrin turnedeki merkezi rolünü vurguladı. Şimdiye dek Londra’da 720 bin hayranını ağırlayan Swift için hayranları pahalı biletleri satın almaktan çekinmiyor. Tabii turnenin bilet fiyatları hakkında şikayet de yok değil. En ucuz ABD biletleri 2400 euro’ya karşılık gelirken, örneğin Paris konserlerinin en ucuz bileti 165 euro’ydu. Bu da Paris ve turneye ev sahipliği yapan diğer Avrupa şehirlerine önemli bir Amerikalı turist akınına neden oldu. Dolayısıyla turne sadece Taylor Swift’in büyük popülaritesini sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda ev sahibi şehirlerin turizm ekonomisine de büyük bir katkı sağlıyor.

Sen neymişsin be Taylor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks