1. Haberler
  2. Spor
  3. Beytepe satışı tamamlanıyor!

Beytepe satışı tamamlanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GHA’ nın haberine göre; Gençlerbirliği kamuoyunun gündemini uzun yıllardır meşgul eden Beytepe’de bulunan Beysu Konakları’ndaki kulübe ait taşınmazların satışında sona gelindi.

Gençlerbirliği’nin Beysu Konakları’nda kulübe ait taşınmazların satışı için Portaş ile 285 milyon TL’ye anlaşmaya vardığı öğrenildi. Taşınmazların üzerinde bulunan büyük çoğunluğu vergi ve SGK borcu olan yaklaşık 80 milyon TL’lik hacizin kaldırılmasının ardından satış işleminin resmiyete dökülmesi planlanıyor.

Yaklaşık bir yıldır gündemde olan bu satış için Ocak ayında 100 milyon TL civarında rakamların telaffuz edildiği bildirildi.

2016 yılında Gençlerbirliği’ne ait arazi üzerine yapılan Beysu Konakları’nda kırmızı-siyahlı kulübe ait dairelerin değerinin çok altında bir miktarda satılarak kulübün zarara sokulduğu yıllarca dile getirilmişti. Portaş’a verilecek taşınmazlarla birlikte Gençlerbirliği’nin bu arazi üzerinde mal varlığı kalmayacak.

Öte yandan bu anlaşmanın karşılığında ileride Gençlerbirliği’nin geleceğine yönelik arsa temininin de sağlanacağı belirtiliyor.

Beytepe satışı tamamlanıyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin