Eşsiz bir Türk lezzeti olan kuru fasulye, bir gece önceden ıslatılarak pişirilir. Herkesin su ile ıslattığı fasulyeye süt ekleyenler, bu zamana kadar kuru fasulye yememişim diyor…
Göz Atın
İlgili
Kuru fasulyeyi sütte bekletin, farkı görün! “Hiç yememişim” dedirten yöntem…
Haberle ilgili daha fazlası:# Belediye Haberleri # İlçe Haberleri # Köy Haberleri # Mahalle Haberleri # Şehir Haberleri # Yerel Altyapı # Yerel Çevre Projeleri # Yerel Eğitim # Yerel Eğitim Kurumları # Yerel Ekonomi # Yerel Etkinlikler # Yerel Festival Haberleri # Yerel Festivaller # Yerel Gastronomi # Yerel Gündem # Yerel Güvenlik # Yerel Haberler # Yerel Hayvancılık # Yerel İmar Projeleri # Yerel İnsanlar # Yerel İş İlanları # Yerel İşletmeler # Yerel Konserler # Yerel Kültür # Yerel Kültürel Miras # Yerel Mimari # Yerel Parklar # Yerel Piyasalar # Yerel Sağlık # Yerel Sağlık Hizmetleri # Yerel Sanatçılar # Yerel Seçimler # Yerel Sinema # Yerel Siyaset # Yerel Sosyal Sorumluluk Projeleri # Yerel Spor # Yerel Spor Takımları # Yerel Tarih # Yerel Tarım # Yerel Ticaret # Yerel Tiyatro # Yerel Topluluk Projeleri # Yerel Ulaşım # Yerel Yönetimler