1. Haberler
  2. Manşet
  3. Call of Duty: Black Ops 6’da sevilen mod olmayacak!

Call of Duty: Black Ops 6’da sevilen mod olmayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Call of Duty Black Ops 6 hayranlarını ilgilendiren önemli bir bilgi geldi. Oyunu eski nesil konsollarda oynayan oyuncular, sevilen moddan mahrum kalacak. Treyarch stüdyosundan yapımcı Yale Miller, PS4 ve Xbox One sürümlerinde Theater Mode özelliğinin bulunmayacağını doğruladı. Peki, bu mod ne işe yarıyor?

Theater Mode, 2010 yılında seriye dahil edilen ve oyuncuların oyunda yaşadıkları epik anları kaydedip montaj yaparak kendi mini filmlerini oluşturabilmelerine imkan tanıyan güzel bir özellikti. Bu mod, özellikle YouTube videoları veya sosyal medya paylaşımları yapmak isteyen içerik üreticileri için adeta bir altın madeni gibiydi. Oyunda yaşanan aksiyon dolu anları tekrar izleyip, en havalı kısımları kesip paylaşıyorlardı.

Ancak PS4 ve Xbox One sürümlerinde bu özellik yer almayacak. Miller, eski nesil konsolların bu modun gerektirdiği grafik ve işlem gücünü karşılayamayacağını açıkladı. Donanım yetersizlikleri, Theater Mode’un yüksek kaliteli görseller ve karmaşık işlemlerini sorunsuz bir şekilde çalıştırmaya izin vermiyor. Bu yüzden, Treyarch ekibi görsel kalite ve oyun performansı arasında bir denge kurmak zorunda kalmış ve bu özellikten vazgeçmiş.


Call of Duty: Black Ops 6 Game Pass üyelerine açıldı!

Call of Duty: Black Ops 6 Game Pass üyelerine açıldı!

Call of Duty: Black Ops 6 çok oyunculu beta erken erişime açıldı! Ön sipariş verenler ve PC Game Pass üyeleri oyunu deneyebilecek.

Treyarch, eski nesil konsollarda performansı korumak adına bu tarz bazı özellikleri feda etmek zorunda olduklarını belirtiyor. Görsel kaliteyi artırırken, aynı zamanda oyunun akıcı ve oynanabilir kalması en büyük öncelikleri olmuş. Yani PS4 ve Xbox One oyuncuları için Theater Mode olmayacak, ama en azından oyun performansı en iyi seviyede tutulacak.

Yeni nesil konsollar içinse bu mod elbette olacak. Eğer oyun içindeki en havalı anlarınızı yakalamak ve montajlar yaparak sosyal medyada paylaşmak istiyorsanız, yeni nesil konsollara geçiş yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in English

Call of Duty: Black Ops 6’da sevilen mod olmayacak!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin