1. Haberler
  2. Manşet
  3. Efsane PlayStation oyunu PC için geliyor: İşte detaylar!

Efsane PlayStation oyunu PC için geliyor: İşte detaylar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESRB, Horizon Zero Dawn’ın PC ve PlayStation 5 / PlayStation 5 Pro için remastered versiyonuna dair ilk bilgileri sızdırdı. İlk olarak 2017 yılında PlayStation 4 için piyasaya sürülen bu aksiyon/rol yapma oyunu, daha sonra PC platformu için de sunulmuştu. Şimdi ise, PlayStation 5 ve PC için özel olarak tasarlanmış iyileştirmelerle yeni bir versiyonunun yolda olduğu ortaya çıktı.

Horizon, bir kez daha PC ve PlayStation yolunda!

ESRB’nin verdiği derecelendirme açıklamasına göre, Horizon Zero Dawn, oyuncuların Aloy adında yetenekli bir avcıyı kontrol ettiği, robotik yaratıklarla dolu bir kıyamet sonrası dünyada geçen bir oyun. Oyun mekanikleri arasında, oklar, mızraklar ve tuzaklar kullanarak bu mekanik düşmanlara karşı savaşmak yer alıyor.

efsane-playstation-oyunu-pc-icin-geliyor-iste-detaylar-2efsane-playstation-oyunu-pc-icin-geliyor-iste-detaylar-2

Aynı zamanda, yaban domuzu ve insan düşmanlarıyla da mücadele etmek gerekiyor. ESRB’nin açıklaması, dövüş sahnelerindeki kan efektlerini ve terkedilmiş bir kampta bulunan kan lekelerini detaylandırıyor.

Horizon Zero Dawn, şu anda PC ve PS5’te geriye dönük uyumluluk aracılığıyla oynanabiliyor; ancak bu remastered sürüm, PlayStation 5’in nesil özelliklerinden yararlanarak grafik iyileştirmeleri, performans güncellemeleri veya yeni özellikler sunabilir. Sızdırılan rating, yeni bir duyurunun çok yakında yapılabileceğini gösteriyor.


PlayStation mı daha çok satıyor, Xbox mı? İşte 2024 verileriPlayStation mı daha çok satıyor, Xbox mı? İşte 2024 verileri

PlayStation mı daha çok satıyor, Xbox mı? İşte 2024 verileri

Sony PlayStation 5, güçlü donanımı ve geniş oyun seçenekleriyle Xbox Series X/S’i bir kez daha büyük bir farkla geride bıraktı.

Bunun yanı sıra, Sony’nin Horizon IP’si üzerine Guerrilla Games tarafından geliştirilen Lego Horizon Adventures oyunu da bu yıl içerisinde PC, PS5 ve Nintendo Switch platformları için piyasaya sürülecek. Serinin devam oyunu Horizon Forbidden West’in PC semalarına ne zaman uğrayacağı ise şimdilik belirsiz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Efsane PlayStation oyunu PC için geliyor: İşte detaylar!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin