1. Haberler
  2. Manşet
  3. Xiaomi, Redmi Note 14 serisini beklenenden erken tanıtacak!

Xiaomi, Redmi Note 14 serisini beklenenden erken tanıtacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Android telefon piyasası Eylül ayının sonuna yaklaşırken tekrardan hareketlenmeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Eylül, Ekim, Kasım ayları lansman ayları olacak. Uzun süredir hakkında sızıntılar ortaya çıkan Redmi Note 14 serisi için sonunda tanıtım tarihi açıklandı. Xiaomi’nın alt markası Redmi tarafından üretilen Note 14 serisi bir afiş ile sergilendi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz sene tanıtılan Redmi Note 13 Pro modeli ülkemizde de satışa çıkmıştı. Bundan dolayı önümüzdeki hafta tanıtılacağı açıklanan Redmi Note 14 Pro modeli de ülkemize gelebilir. Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinde yapılan paylaşımlarla birlikte seriden iki cihazın tasarımı da ortaya çıktı.

Paylaşılan afişe baktığımızda Note 14 serisindeki iki cihazın cam arka panele sahip olacağı, kavisli bir çerçeve ile geleceğini ve kare bir kamera tasarımı ile duyurulacağını görebiliyoruz. Ayrıca iki modelin kamera tarafındaki tasarımı da birbirinden farklı. Beyaz modele baktığımızda kamera lenslerinin açıkta geldiği anlaşırken, yeşil modelde kamera lenslerinin önünde üstünde Leica yazan cam bir yapı bulunuyor.


HyperOS 2.0 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri!HyperOS 2.0 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri!

HyperOS 2.0 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri!

Xiaomi, HyperOS 2.0 güncellemesi üzerinde çalışırken güncellemeyi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri sızdırıldı…

Açıklananlara göre Redmi, bu cihazlarda düşme, su geçirmezlik, ve servis garantisi tarafında odaklanıyor. Bu nedenle öncekilere göre daha dayanıklı olacak Redmi Note 14 serisinin satış odağı da bu tarafta olacak. Ayrıca ön rezervasyonlar şimdiden başladı.

Xiaomi Redmi Note 14 serisinin, Note 14, Note 14 Pro, ve Note 14 Pro+ olmak üzere üç model ile duyurulması bekleniyor. Note 14, serinin en uygunu olacakken 1.5K AMOLED ekran ile geleceği iddia ediliyor. Ayrıca Pro modeli için Snapdragon 7s Gen 3 işlemci kullanılacakken, Pro+ gücünü Dimensity 7350 işlemciden alabilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinzii yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Xiaomi, Redmi Note 14 serisini beklenenden erken tanıtacak!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin