1. Haberler
  2. Dünya
  3. 40 yıllık çorbacının sırrı: Böyle pişirince mercimek asla topaklanmıyor

40 yıllık çorbacının sırrı: Böyle pişirince mercimek asla topaklanmıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Herkesin severek tükettiği mercimek çorbası, zengin besin değerleriyle sağlık için oldukça faydalıdır. Ancak, bu lezzetli çorbanın yapımında bazı püf noktaları atlandığında, istenmeyen topaklanmalar meydana gelebilir. İşte 40 yıllık ustanın tarifi…

40 yıllık çorbacının sırrı: Böyle pişirince mercimek asla topaklanmıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks