1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Blackmagic Camera APK

Blackmagic Camera APK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Blackmagic Camera APK, basit arayüzü ve kapsamlı özellikleriyle kullanıcıların karşısına çıkan bir kamera uygulamasıdır.

Blackmagic Camera APK, kullanıcı dostu özelliklere ve kapsamlı özelliklere sahip olan bir Android kamera uygulamasıdır. Kameranızın tüm performansını alabileceğiniz uygulama içerisinde, adeta bir SLR kamera kullanır gibi haz alacaksınız. Çekim bölümünde ISO, renk dengesi, diyagram ve daha birçok ayarlama bulunmaktadır. 

Tüm bunların yanı sıra Blackmagic Camera, istediğiniz kadrajları doğru elde etmek için içerisinde çeşitli lens stillerini barındırmaktadır. En yüksek kalitede video kaydı yapabilir ve eşsiz fotoğraflar çekebilirsiniz. Sadece fotoğraflarda değil, aynı zamanda video çekimlerinizde çeşitli ayarlamaları veya FPS değerlerini ayarlayabilirsiniz. 

Fotoğraflarınızı veya videolarını çektiğinize göre artık düzenleme aşamasına geçebilirsiniz. Evet, sadece bir kamera olarak kullanıcılara sunulmuyor; aynı zamanda uygulama içerisine entegre düzenleyiciyi de kullanıcılara sunmaktadır.

Blackmagic Camera APK İndir

Telefonunuzda halihazırda bulunan kamera uygulamasına seçenek olabilecek Blackmagic Camera APK’yı indirerek, siz de hem fotoğraf hem de video kayıtlarınızda eşsiz görüntüler alabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüze sahip olmasıyla birlikte kullanıcıların işlemlerini yaparken zorlanmaması hedeflenmiştir. Neredeyse her özelliğe ana ekranda erişebilir ve ayarlamaları yapabilirsiniz. Kayıtlarınız için alt kısmın en ortasında bulunan yuvarlak tuşa basabilir, boyutunu ekrana dokunarak ayarlayabilir ve kamera değerlerini özelleştirebilirsiniz.

Blackmagic Camera Uygulaması Özellikleri

  • Kullanıcı dostu arayüz ve özellikler
  • ISO, beyaz dengesi ve diyafram ayarlama
  • Kamera seçeneklerini özelleştirme
  • Video FPS değeri seçenekleri
  • Fotoğraf ve video düzenleyicisi
  • En yüksek kalitede kayıt alma

Blackmagic Camera APK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin