1. Haberler
  2. Manşet
  3. Google Pixel 9 Pro Fold’dan görüntülü sohbetler için çift kamera desteği

Google Pixel 9 Pro Fold’dan görüntülü sohbetler için çift kamera desteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos ortasında piyasaya sürülen Pixel 9 Pro Fold, Google Meet uygulamasında ilgi çekici yeni bir özelliğe sahip oldu. Google’ın yeni katlanabilir telefonu, video konferans uygulaması üzerinden çift kamera desteği sunmaya başladı. Kullanıcıların ilgiyle karşıladığı bu yenilik görüntülü sohbetleri artık daha eğlenceli bir hale getirmeye yardımcı oluyor. İşte detaylar…

Google Pixel 9 Pro Fold çift kamera özelliği nasıl çalışıyor?

Pixel 9 Pro Fold kullanıcılarına sunulan yeni çift kamera özelliği hem ön hem de dahili kamerayı kullanarak çalışıyor. Uygulama konuştuğunuz kişinin sizi ve o anda ne gördüğünüzü görüntüleyerek görüşme sırasında etkileşimde bulunabilmesine olanak sağlıyor.

Google Meet için gelen ilgi çekici bu araç, kullanıcının bir mercekle kendisini göstermesini, diğer bir sensör aracılığıyla ise bulunduğu mekanda tur atmasını sağlıyor.


2025’te tanıtılacak Google Pixel telefonlar sızdırıldı!2025’te tanıtılacak Google Pixel telefonlar sızdırıldı!

2025’te tanıtılacak Google Pixel telefonlar sızdırıldı!

Google, 2025 yılında da beş yeni telefon duyurmaya hazırlanıyor olabilir. İşte 2025’te tanıtılacak Google Pixel telefonlar…

Bu özelliği kullanabilmek için Pixel 9 Pro Fold cihazında Google Meet üzerinden bir görüşmeye katılmanız gerekiyor. Ardından kayan görüntünün dış kısmında yüzünüzün göründüğü herhangi bir alana dokunup “Çift kamerayı etkinleştir” butonuna basmanız yeterli olacak. Kolay bir şekilde kullanabileceğiniz bu işlev, yine aynı şekilde basitçe devre dışı bırakılabiliyor.

Peki ya siz Google Pixel 9 Pro Fold kullanıcıları için sunulan ilgi çekici çift kamera özelliği ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

Google Pixel 9 Pro Fold’dan görüntülü sohbetler için çift kamera desteği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin