1. Haberler
  2. Manşet
  3. Huawei Connect 2024’te yapay zekanın geleceği masaya yatırıldı!

Huawei Connect 2024’te yapay zekanın geleceği masaya yatırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei Connect 2024, 19-21 Eylül tarihleri arasında Şanghay’da düzenlenen geniş katılımlı bir etkinlikle dünya çapında teknoloji liderlerini, iş ortaklarını ve geliştiricileri bir araya getirdi. Zekayı Güçlendirmek temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte Huawei’nin Tüm Zeka Stratejisi ve çözümleri çerçevesinde endüstrilerdeki dijital dönüşüm ele alındı.

Huawei’in Başkan Yardımcısı ve Dönüşümlü CEO’su Eric Xu, etkinliğin açılış konuşmasını yaparak yapay zekanın işletmeler üzerindeki dönüştürücü etkilerini vurguladı. Huawei’nin geliştirdiği yapay zeka çözümlerinin altı temel özelliği olduğunu belirten Xu, Uyumlu Kullanıcı Deneyimi ve Otonom Operasyonlar gibi özelliklerle geleceğin iş modellerinin şekilleneceğini söyledi. Ayrıca Huawei’nin sunduğu AI-native altyapılarla işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde rekabet avantajı elde edeceği ifade edildi.

Etkinliğin dikkat çeken noktalarından biri fr Huawei’nin Tüm Zeka Stratejisi doğrultusunda sunduğu sektörel çözümler oldu. Bu çözümler enerji, sağlık, otomotiv ve eğitim gibi farklı endüstrilere hitap ederek verimlilik ve güvenlikte önemli iyileştirmeler sağlıyor. Özellikle enerji sektöründe kullanılan AI destekli çözümler sürdürülebilirlik ve güvenlik standartlarını yükselterek bu alandaki dijitalleşmeye katkıda bulunuyor.


Huawei Mate XT için uzun kuyruklar oluşturan müşteriler çok kızgın!Huawei Mate XT için uzun kuyruklar oluşturan müşteriler çok kızgın!

Huawei Mate XT için uzun kuyruklar oluşturan müşteriler çok kızgın!

Huawei Mate XT satışları büyük sekteye uğrayabilir. Yüksek fiyatı ile dikkat çeken Huawei Mate XT, ilginç bir satış kararına imza attı.

Huawei Yönetim Kurulu İcra Direktörü David Wang ise endüstriyel dijitalleşmenin hızlandığını belirtti. Bulut bilişim ve yapay zeka destekli sistemlerin işletmelerde yarattığı etkinin altını çizen Wang, şirketin geliştirdiği CANN 8.0, Ascend ve Kunpeng çözümleriyle dijitalleşme süreçlerine yön verdiğini belirtti.

Etkinlikte ayrıca Huawei’nin 10 yeni dijital ve zeka çözümü tanıtıldı. Bu çözümler dijitalleşmenin hız kazanmasına yardımcı olurken Huawei tarafından açıklanan Global Dijitalleşme Endeksi ile dünya genelindeki dijital dönüşüm süreçlerine ışık tutuldu.

Huawei Connect 2024’te düzenlenen ödül töreninde dijital dönüşümde başarı gösteren iş ortaklarına 90 ödül verildi. Huawei bu işbirlikleri sayesinde yalnızca bugünkü dijitalleşme süreçlerini değil geleceğin ekonomisini de şekillendireceğini vurguladı.

Son olarak etkinliğin son gününde düzenlenen yuvarlak masa toplantılarında Huawei, iş ortaklarıyla dijital dönüşüm fırsatlarını tartıştı. Koçsistem, Linewell ve Neuxnet gibi önemli iş ortaklarının katıldığı bu toplantılarda dijitalleşme sürecinde yapılabilecek iş birlikleri ve stratejiler ele alındı.

Huawei Connect 2024’te yapay zekanın geleceği masaya yatırıldı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin