iOS 18.0.1 yakında geliyor: İşte beklenen yenilikler!

iOS 18.0

Apple iOS 18’in resmen yayınlanmasının ardından, çok kısa bir süre içerisinde iOS 18.0.1 de karşımıza çıkmak üzere… Bu yeni güncellemenin, iOS 18’de olduğu kadar yenilik içermesi beklenmiyor. Buna karşın, birçok hata düzeltmesi bizlerle olacak.

iOS 18.0.1, haftaya yayınlanabilir!

Apple, iOS 18’in piyasaya sürülmesinden yaklaşık iki buçuk hafta sonra iOS 18.0.1 sürümünü test etmeye başladı. Son gelen analitik verilerine göre, yeni sürümün testleri son birkaç gün içinde başlamış görünüyor. Uzmanlar, güncellemenin önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıcılara sunulmasını bekliyor.

iOS 18’in yayınlanmasından bu yana, kullanıcılar birtakım sorunlarla karşılaştı. Özellikle Mesajlar uygulamasında yaşanan ve uygulamanın sürekli çökmesine neden olan bir hata veri kaybına yol açabiliyor. Bunun yanı sıra, bazı iOS 18 ve iPhone 16 kullanıcıları dokunmatik ekran tepkisizliği sorunları yaşadıkları da biliniyor.




iOS 18, iPhone’ları yavaşlatıyor mu? Tartışmalar büyüdü

iPhone kullanıcıları arasında yayılan iddiaya göre, iOS 18 bazı iPhone’ların ekran yenileme hızını sınırlıyor. İşte detaylar…

Apple’ın dikkat çeken bir diğer hamlesi, M4 işlemcili iPad Pro modelleri için iPadOS 18 güncellemesini geri çekmesi oldu.

Kullanıcıların cihazlarının kullanılamaz hale geldiğini bildirmesi üzerine Apple, geçen hafta güncellemenin dağıtımını durdurdu. Şirket, teknisyenlere bir çözüm üzerinde çalıştığını doğruladı ancak net bir zaman çizelgesi vermedi. iOS 18.0.1 ile birlikte iPadOS 18.0.1’in de yayınlanması bekleniyor.

Apple’ın bu ara güncelleme ile kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedeflediği söyleniyor. Ancak asıl büyük yeniliklerin iOS 18.1 ile gelmesi bekleniyor. Apple Intelligence özellikleri, yapay zeka destekli yeni fonksiyonların işletim sistemine entegre edilmesini sağlayacak. Bu da iPhone ve iPad kullanıcılarına daha akıllı ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunacak.

Siz de konuyla ilgili görüşlerinizi bizle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version