Yedi yıl güncelleme alacak Galaxy cihazlar!

Yedi yıl güncelleme alacak Galaxy cihazlar!

2024 yılının başında tanıtılan Samsung Galaxy S24 serisi ve One UI güncellemesi ile birlikte teknoloji devi, büyük bir yeniliğe adım attı. Öncesinde iki yıllık işletim sistemi ve dört yıllık güvenlik güncellemesi alan amiral gemisi Galaxy cihazlar, S24 ile birlikte yedi yıl boyunca güncelleme desteğine kavuştular. Ayrıca bazı cihazlar için de altı yıl güncellemeye geçildi. İşte yedi yıl güncelleme alacak Galaxy telefonlar ve tabletler…

Galaxy S24 ile başlayan Galaxy AI özellikleri Z Fold 6 ile genişledi ve satışlarda etkili oldu. En yeni Galaxy S24 FE ve Tab S10 serisi de bu özelliklerden yararlanırken, yedi yıl güncelleme alacak modeller arasında eklendiler. Samsung’un yaptığı bu hareketle birlikte artık yeni amiral gemileri yedi yıl boyunca Android güncellemesi ve yan güncellemeleri alacak.

Google’ın Pixel telefonlar ve tabletler için hali hazırda uygulanan yedi yıl güncelleme sözü, Samsung tarafından da S24 serisinden itibaren sunulmaya başladı. Pazar payında ve satışlarda etkili olan bu özellik sayesinde Galaxy S24, Galaxy S24+, ve Galaxy S24 Ultra, satış rekoru kırdı. Ayrıca giriş ve orta seviye için de güncelleme sözünü uzatmayı planlayan Samsung, Galaxy A16 5G için 6 yıl güncelleme sunabilir.




Samsung Galaxy S24 FE tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Samsung Galaxy S24 FE modeli nihayet tanıtıldı. Cihaz, uygun fiyatıyla amiral gemisi deneyimi sunacak. İşte fiyatı ve özellikleri…

Teknoloji devi tarafından herhangi resmi bir açıklama yapılmasa da gelecekte tanıtılacak tüm amiral gemisi cihazların yedi yıl güncelleme desteği ile geleceği iddia ediliyor. Tüm cihazların Android 14 ile tanıtıldığını düşünürsek Android 21 güncellemesi dahil tüm işletim sistemi güncellemelerini almalarını gerekiyor. Ayrıca bu cihazların 2031’e kadar da güvenlik güncellemelerini alacağı belirtiliyor.

İşte yedi yıl Android ve One UI güncellemesi alacak Galaxy cihazlar:

  • Galaxy Z Flip 6
  • Galaxy Z Fold 6
  • Galaxy S24 Ultra
  • Galaxy S24 Plus
  • Galaxy S24
  • Galaxy S24 FE
  • Galaxy Tab S10 Plus
  • Galaxy Tab S10 Ultra

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yedi yıl güncelleme için bu telefonları düşünür müydünüz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version