1. Haberler
  2. Manşet
  3. Sinema efsanesi Steven Spielberg’in Call of Duty sevdası şaşırttı!

Sinema efsanesi Steven Spielberg’in Call of Duty sevdası şaşırttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya sinemasının en büyük isimlerinden biri olan Steven Spielberg, pek çok kişiyi şaşırtacak şekilde Call of Duty oyunlarını çok seviyor. CoD serisinin bir hayranı olan Hollywood efsanesinin, bu oyunları klavye ve fare ile oynamayı tercih eden bir PC oyuncusu olduğu belirtiliyor.

Film yapımcısının hayatına dair bu detayı ortaya çıkaran kişi, Lynked: Banner of the Spark oyununda da çalışan oğlu Max Spielberg oldu. Max, babasının pek bilinmeyen bu ilgisini ilk kez ortaya çıkardı. İşte detaylar…

Steven Spielberg’in gizli hayranlığı ortaya çıktı

“Beni oyun sektörüne sokan oydu” diyen Max, babasının oyunlara oldukça ilgi gösterdiğini ve harika bir oyuncu olduğunu dile getiriyor. Steven Spielberg’in oyun konsolları ile arasının iyi olmasa da iyi bir PC oyuncusu olduğunu vurguluyor.

Steven Spielberg’in harika bir oyun bilgisayarı olduğunu dile getiren ve “bu bizim birlik noktamız” diyen Max, babasının kendisine “Hangi yeni Call of Duty’yi oynamalıyım? Bana en iyi beş nişancı oyununun listesini gönder, indireceğim ve sen eve geldiğinde onları birlikte oynayabiliriz” dediğini söylüyor.


Tarihin en iyi oyun serisi belli oldu! (GTA değil)Tarihin en iyi oyun serisi belli oldu! (GTA değil)

Tarihin en iyi oyun serisi belli oldu! (GTA değil)

Baldur’s Gate en sevilen oyun serisi oldu Oyuncu puanlamalarına göre oyun tarihindeki en yükse puan bu yapımlara ait.

“Eski tarz” bir PC oyuncusu olan Steven Spielberg, kontrolcülerde pek iyi olmadığı için klavye ve fare kullanarak oyun oynamayı tercih ediyor. Hatta Max, Indiana Jones serisine benzettiği için onu Uncharted oynamaya ikna etmeye çalıştığını da söylüyor:

“Her zaman bir Call of Duty hayranıydı., CoD oynamayı çok seviyor. Hikaye oyunlarına gerçekten ilgi duyuyor. Ben her zaman ona Uncharted oynamasını söylüyorum. Bilirsiniz, Indiana Jones’a benzediği için bunu sevecektir.”

Max Spielberg, babasının da çok sayıda mobil oyun da oynadığını söyledi. Halihazırda oyun sektöründe çalışan Max, Steven Spielberg’in oyun geliştirme süreçlerini yakından takip ettiğini, konsept çizimlerini ve ilerlemeleri dikkatle izleyip bazen kendisine önemli fikirler de sunduğunu belirtti.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Sinema efsanesi Steven Spielberg’in Call of Duty sevdası şaşırttı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin