1. Haberler
  2. Dünya
  3. Oklava yok, merdane yok! Hamur açmadan yağlama tarifi: Çatal arasına giriyor…

Oklava yok, merdane yok! Hamur açmadan yağlama tarifi: Çatal arasına giriyor…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri'nin meşhur lezzeti yağlama, MasterChef ile birlikte her mutfakta denenen bir lezzet oldu. Yağlama yapmak isteyen ancak hamur açamayanlar ise bu yöntem ile incecik ekmekler elde ediyor.

Oklava yok, merdane yok! Hamur açmadan yağlama tarifi: Çatal arasına giriyor…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin