1. Haberler
  2. Manşet
  3. 2025 iPad Air beklenen özellikleri ortaya çıktı!

2025 iPad Air beklenen özellikleri ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir Apple’ın yeni tanıtacağı cihazlar hakkında sızıntılar ortaya çıkıyor. Yeni Mac modellerinin bu ay içerisinde tanıtılması beklenirken 2025 model iPad Air için de detaylar belli olmaya başladı. Görünen o ki gelişmiş işlemci, ekran, ve yeni aksesuarlar yeni iPad Air’le gelecek. İşte 2025 iPad Air beklenen özellikleri…

Apple’ın gelecek tabletinin en dikkat çeken özelliklerinden biri de işlemci tarafındaki geliştirme olacak. Geçtiğimiz aylarda iPad Pro için M4 işlemciyi duyuran teknoloji devi, iddialara göre yeni iPad air’de M3 işlemci kullanacak. Mevcut Air modelindeki M2’ye kıyasla daha güçlü olan işlemci yüzde 30 daha yüksek performans sağlıyor.

Ayrıca M2’ye göre yüzde 15 daha hızlı da grafik performansı sunan M3 işlemci, M4 kadar hızlı olmasa da önceki versiyona göre çok daha güçlü. Batarya ömrü için de daha gelişmiş özellikler ile donatılan M3 işlemci, oyunlar ve uygulamalar için de kullanılabilir işlemci olarak öne çıkıyor.


Apple Search Ads, Türkiye’ye geliyor!Apple Search Ads, Türkiye’ye geliyor!

Apple Search Ads, Türkiye’ye geliyor!

Apple Search Ads, Türkiye de dahil olmak üzere 20’den fazla yeni pazarda kullanıma sunulacak. İşte tüm detaylar…

Bununla birlikte iPadOS 18 sayesinde M2 işlemcili Air modellerine bile Apple Intelligence geldiğinden dolayı M3 işlemcili 2025 iPad Air’e Apple Intelligence özelliklerinin gelmesi kaçınılmaz. Ekran tarafında çok önemli değişiklikler beklenmiyor. Fakat Wi-Fi özelliklerinde de Wi-Fi 7 sürümüne geçiş yapılabilir.

Tasarım açısından 2024 modelinde yeni bir tasarıma geçilmişti fakat 2025 yılında tanıtılacak model için herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Yalnızca 11 inç ve 13 inç ekrana sahip Air bekleniyor. Alüminyum gövde, düz kenarlar, ve kavisli köşeler ile birlikte Touch ID güç butonu ve USB-C şarj girişi bulunacak. İddialara göre yeni tablet önümüzdeki yılın ilk aylarında tanıtılacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

2025 iPad Air beklenen özellikleri ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin