1. Haberler
  2. Manşet
  3. Samsung, One UI 7 güncellemesi için oldukça bekletecek!

Samsung, One UI 7 güncellemesi için oldukça bekletecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google tarafından geliştirilen Android 15 işletim sistemi için oldukça uzun süredir bekliyoruz. Yapılan açıklamalara göre 15 Ekim’de Pixel cihazlar için yayınlanmaya başlayacak güncelleme, Samsung Galaxy için biraz daha gecikecek gibi duruyor. Samsung’un açıklamaları ile birlikte net olmasa da bir tarih beklentisine girildi. İşte Samsung One UI 7 güncellemesi detayları…

Geçtiğimiz günlerde vivo tarafından duyurusu yapılan ve seçili cihazlar için yayınlanan Android 15 tabanlı Funtouch OS 15 güncellemesi ardından Samsung gibi firmalardan da bir atak yapılması bekleniyordu. Fakat Samsung, geliştirici konferansında yaptığı konuşmayla birlikte One UI 7 için erken gelme beklentisini bitirmiş oldu.

Yapılan açıklamalara göre Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesi, önceki yıllarda erkenden yayınlanan güncellemelerin aksine yeni yılda tanıtılacak Galaxy S25 serisi ile birlikte duyurulacak. Ocak ayında tanıtılması beklenen amiral gemisi cihazlarla yayınlanacağı belirtilen güncellemenin daha eski telefonlara gelmesi de uzun bir süre alabilir.


Samsung Galaxy S24 FE, Hepsiburada’da satışta!Samsung Galaxy S24 FE, Hepsiburada’da satışta!

Samsung Galaxy S24 FE, Hepsiburada’da satışta!

Samsung tarafından uzunca bir süredir piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefon Galaxy S24 FE, büyük bir kampanya ile satışta. İşte detaylar!

Ayrıca stabil güncelleme öncesi One UI 7 Beta önizleme versiyonun yılın sonuna kadar sunulması da beklentiler arasında yer alıyor. Ancak Samsung’un stabil versiyonu bu kadar geç sunması kullanıcılar tarafından iyi karşılanmayacak gibi duruyor.

One UI 7 güncellemesi, birçok yeniliği beraberinde getirecek ve görünen o ki oldukça kapsamlı bir güncelleme olacağından dolayı Galaxy S25 serisi ile birlikte duyurulacak. Geçmiş yıllarda erkenden güncellemeleri yayınlayan Samsung’un bu tarz gecikmeli tanıtım yapması belki de etkileyici olabilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Samsung, One UI 7 güncellemesi için oldukça bekletecek!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin