1. Haberler
  2. Manşet
  3. iOS 18.1 ve iPadOS 18.1 6. beta sürümleri yayınlandı!

iOS 18.1 ve iPadOS 18.1 6. beta sürümleri yayınlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple geçtiğimiz Eylül ayındaki etkinliğinde Apple Intelligence özelliklerini tanıttı. iOS 18 ve iPadOS 18 ile gelen yeni özellikler pek çok kullanıcı tarafından ilgi gördü. Bununla birlikte Apple geçtiğimiz dakikalarda iOS 18.1 ve iPadOS 18.1 için 6. geliştirici beta sürümlerini yayınladı. İşte yeni yayınlanan geliştirici beta sürümü ve detayları…

Apple’ın iPhone 16 ile birlikte geçtiğimiz Eylül ayında tanıtımını yaptığı Apple Intelligence özellikleri oldukça dikkat çekiyor. Markanın diğer üreticiler ile büyük rekabet içerisine girdiği yapay zeka özellikleri ile birlikte yazım denetimi, dilbilgisi düzeltme, yeni bir üslupla yeniden yazma ve metni özetleme gibi özelliklere sahip olan Yazma Araçları ile birlikte pek çok özelliği içeriyor.

Yazma Araçları yanında Siri ile konuşmak yerine yazma özelliği, Safari’de makale özetleme, Akıllı Yanıtlar ve sesli mesaj, telefon görüşmesi gibi içerikleri transkript haline getirme özelliği yeni Intelligence ile birlikte geldi. iOS 18.1 sürümünün yayınlanması ile geliştiricilerin test etmesine olanak tanıldı.


iOS 18’in bu özelliği sosyal medyanın gündeminde!iOS 18’in bu özelliği sosyal medyanın gündeminde!

iOS 18’in bu özelliği sosyal medyanın gündeminde!

iOS 18 ile uygulama simgeleri değiştirme nasıl yapılır? Kullanıcılar yeni işletim sisteminde renk ayarlarıyla oynayabilecek.

Geçtiğimiz dakikalarda ise Apple iOS 18.1 ve iPadOS 18.1 için “6. geliştirici beta” sürümünü yayınladı. Yeni beta sürümüyle birlikte gelen özellikleri geliştiricilerin test etme olanakları da artmış oldu. Peki bu yeni özellikleri kullanmak için iOS 18.1 ve iPadOS 18.1 6. geliştirici beta sürümü nasıl indirilir?

  • Geliştirici beta sürümüne henüz kaydolmadıysanız, Kaydınızı Başlatın bölümüne giderek buradan kaydolabilirsiniz . Aksi takdirde geliştirici sitesine gidip, oturum açın ve İndir’i seçin . (Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik  bölümünde  Geliştirici Modunu etkinleştirmeyi de unutmayın.)
  • Şimdi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme‘ye geri dönün. Otomatik Güncellemeler’in hemen altında Beta Güncellemeler seçeneği var. Beta Güncellemeleri’ni seçin ve ekranın alt kısmında Apple Kimliği’nin doğru olduğundan emin olun. Değilse kimliğe dokunun ve Farklı bir Apple Kimliği kullan seçeneğini seçin.
  • Beta Güncellemeleri altında iOS 18 Geliştirici Beta seçeneğini seçin .
  • Bu yapıldıktan sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne bir ekran geri dönün . Beta güncellemenizi orada görebilirsiniz. İndir ve Yükle‘yi seçin ve ardından verilen talimatları uygulayın.
Read this news article in EnglishRead this news article in English

iOS 18.1 ve iPadOS 18.1 6. beta sürümleri yayınlandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin