1. Haberler
  2. Manşet
  3. M4 MacBook Pro beklenenden daha fazla özellikle geliyor!

M4 MacBook Pro beklenenden daha fazla özellikle geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, M4 işlemcili MacBook Pro modeliyle kullanıcılara beklenenden fazlasını sunmaya hazırlanıyor. Geçmişte, giriş seviyesi MacBook Pro modelleri, daha az bellek ve sınırlı bağlantı seçenekleri ile biliniyordu. Ancak, yeni M4 jenerasyonu ile birlikte bu anlayışın değişeceği ve Apple’ın temel modelde bile daha güçlü özellikler sunacağı düşünülüyor.

Son günlerde yayımlanan kutu açılış videoları, M4 MacBook Pro modelinin önemli yükseltmelerle geleceğini doğruladı. İlk göze çarpan iyileştirme, bellek kapasitesinde oldu. Geçmişte yalnızca 8 GB bellekle sunulan temel MacBook Pro, bu kez 16 GB birleşik bellek ile kullanıcılara daha güçlü bir performans sunacak.

YouTube videoYouTube video

[embedded content]

SDNSDNShiftdelete.net

Zira bu artış, özellikle çoklu görevlerde ve yoğun uygulama kullanımında fark yaratacak bir değişiklik. Aynı zamanda, cihazın önceki modellerde eksik olan üçüncü Thunderbolt 4 portu ile donatıldığı da görülüyor. Ekstra port, genişletilebilirlik açısından büyük bir avantaj sağlıyor ve iki harici ekran desteğini mümkün kılabiliyor.


Daha piyasaya bile çıkmayan M4 MacBook Pro, Rusların eline geçti!Daha piyasaya bile çıkmayan M4 MacBook Pro, Rusların eline geçti!

Daha piyasaya bile çıkmayan M4 MacBook Pro, Rusların eline geçti!

Apple yeni ürünü gizleyemedi. M4 İşlemcili MacBook Pro modeli bir kez daha kutu açılımı videosuyla gündeme geldi.

Ancak, Apple’ın cömert donanım yükseltmeleri karşısında fiyat etiketini de yükselteceği kesin gibi. Apple, donanım iyileştirmelerinde genellikle bu tür fiyat artışlarına gidiyor ve bu kez de farklı olmayacak gibi görünüyor.

Raporlara göre, yeni M4 MacBook Pro modelleri gelecek ay resmi olarak tanıtılacak. Bununla birlikte, ürünün lansman tarihinden önce Rusya’da bazı YouTuber’ların cihazın kutu açılışını yapması, Apple’ın tedarik zincirindeki güvenlik açıklarını da yeniden gündeme getirdi.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

M4 MacBook Pro beklenenden daha fazla özellikle geliyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin