1. Haberler
  2. Manşet
  3. Türkiye’de üretildi! Yüz takibi yapan ilk döner tablalı slider: Trexo Converta

Türkiye’de üretildi! Yüz takibi yapan ilk döner tablalı slider: Trexo Converta

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trexo, video prodüksiyon dünyasında yenilikçi bir adım atarak yüz takibi yapabilen döner tablalı ve dahili pan özellikli dünyanın ilk sliderını Türkiye’de üretti. Trexo Converta, özellikle video prodüksiyon ve fotoğrafçılık alanında profesyonel çekimler için tasarlandı. İşte tüm detaylar…

Türkiye merkezli teknoloji şirketi Trexo tarafından geliştirilen Trexo Converta, yerli kaynaklarla üretilip global pazarda satışa sunuldu. 2015 yılında kurulan Trexo, yüksek kaliteli hareket kontrol cihazları üreterek kısa sürede uluslararası alanda tanınan bir marka haline geldi. Şirketin geliştirdiği ürünler bugüne kadar 65’ten fazla ülkeye ihraç edilerek dünya çapında içerik üreticileri tarafından tercih edilir hale geldi.

Yeni tanıtılan Converta ise yüz takip teknolojisiyle öne çıkıyor ve bu özellik sayesinde hareketli sahnelerde kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor. Cihaz, entegre döner platformu ve dahili pan ayarları ile hızlı kurulum imkanı sunarken kayışsız tahrik mekanizması ve monoblok gövde yapısı ile titreşimsiz ve akıcı çekimler yapılmasına olanak tanıyor. Ek olarak stop motion ve zaman atlamalı çekim modları da sunarak çok yönlü bir kullanım sağlıyor.

Trexo Converta, küçük setlerden profesyonel prodüksiyonlara kadar geniş bir kullanım alanına sahip esnek bir hareket kontrol cihazı olarak dikkat çekiyor. Yerel bir girişimin ürünü olan bu yenilikçi cihaz, Türkiye’nin teknoloji alanındaki başarılarını global sahneye taşımaya devam ediyor.

Türkiye’de üretildi! Yüz takibi yapan ilk döner tablalı slider: Trexo Converta
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin