1. Haberler
  2. Manşet
  3. Motorola’dan bir ilk: Motor menteşeli katlanabilir telefon!

Motorola’dan bir ilk: Motor menteşeli katlanabilir telefon!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon sektörü, hiç kuşkusuz teknoloji dünyasının en büyük sermayesine sahip alanlarından birisi. Bu alandaki üreticiler, sektördeki payını arttırmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Bu rekabet ortamının son dönemdeki yeni meyvesi ise katlanabilir akıllı telefonlar oldu. Görünen o ki bu alanda da yarış sürüyor.

Xaiomi, Samsung ve Huawei gibi isimler, katlanabilir akıllı telefon dünyana oldukça güçlü cihazlar hediye etti. Son dönemde çıkış yakalayan Motorola da güçlü cihazlarıyla bu alanda zirveye oynuyor. Notebookcheck tarafından tespit edilen bir patent, şirketin yeni tasarımını gözler önüne serdi.

Motorola motorlu menteşe Motorola motorlu menteşe

Motorola, Razr serisine önümüzdeki yıllarda bir ilk olacak yeni bir model ekleyebilir. Ortaya çıkan patent görüntüsüne göre Motorola, motorlu menteşe aksamına sahip olacak bir katlanabilir akıllı telefon çıkaracak.


Motorola Razr 50s özellikleri Geekbench’te listelendiMotorola Razr 50s özellikleri Geekbench’te listelendi

Motorola Razr 50s özellikleri Geekbench’te listelendi

Çok yakında piyasaya çıkacak yeni katlanabilir telefon modeli Motorola Razr 50s teknik özellikleri ile Geekbench’te karşımıza çıktı.

Motorlu menteşe dizaynlı Motorola modeli, katlanabilir kapağın kendi kendine kapanmasına olanak sağlayacak. Motorlu menteşe tasarımı, özellikle görüntülü konuşmalar sırasında oldukça işe yarayacak. Tasarım, kapak üzerindeki kamerayı, konuşan kişiye odaklayarak kapağın açısını ayarlayacak.

Motorola motorlu menteşe Motorola motorlu menteşe

İşleminiz bittiğinde ise kapağın otomatik olarak kapanacağı, işiniz varken de otomatik olarak açılacağı belirtiliyor. Ancak bu komutun ses ile mi yoksa dokunarak mı olacağı konusunda herhangi bir detaya yer verilmedi. Görünen o ki Motorola tasarımını canlı canlı görmek için biraz süreye ihtiyaç var.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Motorola’dan bir ilk: Motor menteşeli katlanabilir telefon!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin