1. Haberler
  2. Manşet
  3. Samsung şaşkın! O akıllı telefon, Galaxy S25 Ultra’yı ezdi geçti

Samsung şaşkın! O akıllı telefon, Galaxy S25 Ultra’yı ezdi geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler akıllı telefon üreticilerinden iQOO, ekim ayının sonunda yeni iQOO 13 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen cihazla ilgili şimdiye kadar birkaç açıklama yapıldı. Bu da beklentileri bir hayli artırdı. iQOO 13, kısa süre önce ise performans testinde görüntülendi. Akıllı telefonun Samsung Galaxy S25 Ultra’yı geride bıraktığı gözler önüne serildi. İşte ayrıntılar…

Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisini duyurduktan sonra piyasaya sürülecek iQOO 13, Geekbench performans testinde görüntülendi. Bilmeyenler için Geekbench, telefon ve bilgisayarın performansını ortaya çıkaran testler yapan bir uygulama.

iQOO 13, Geekbench performans testinde!iQOO 13, Geekbench performans testinde!

iQOO 13’ün performans raporuna baktığımızda cihazın tek çekirdek testinden 3072, çok çekirdek testinden ise 9518 puan aldığını görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan Galaxy S25 Ultra’nın tek çekirdek puanı ile iQOO 13 arasında fark bulunmazken, çok çekirdekli performanslarında belirgin bir fark mevcut. Galaxy S25 Ultra, çok çekirdek testinde 9080 puan alarak iQOO 13’ün gerisinde kalmış durumda.


Android 15 güncellemesi alacak Xiaomi modelleriAndroid 15 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri

Android 15 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri

Android 15 için geri sayım başladı. Bu dönemde yeni sürümü hangi modellerin alacağı konusu merak ediliyor. Android 15 alacak Xiaomi modelleri!

Galaxy S25 Ultra’nın Samsung’a özel şekilde overclock edilmiş bir işlemciye sahip olacağını unutmamak gerekiyor. Yani zaten olması gerekenden fazla bir performans sergiliyor. Bu da iQOO 13 modelinin ne kadar güçlü olacağını gözler önüne seriyor.

iQOO, yeni akıllı telefonu ile çok konuşulacak. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iQOO 13 modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Samsung şaşkın! O akıllı telefon, Galaxy S25 Ultra’yı ezdi geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin