1. Haberler
  2. Manşet
  3. Apple’ın iPhone Fold için neyi beklediği ortaya çıktı!

Apple’ın iPhone Fold için neyi beklediği ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katlanabilir telefon pazarı hızla büyürken, Apple, iPhone Fold ile sektöre damga vurmayı planlıyor. Rekabetin kızıştığı pazarda sıradan bir katlanabilir cihazla yetinmek istemeyen şirket, rakiplerinden farklılaşmak için önemli adımlar atıyor.

Apple, katlanabilir telefon pazarına girişiyle rakiplerinden sıyrılmak için kolları sıvadı. Son raporlara göre şirket; ultra ince cam (UTG) ve arka panel gibi katlanabilir tasarım için kritik öneme sahip bileşenlerde daha fazla kontrol sahibi olmak istiyor.

Şu anda UTG’nin ana tedarikçisi Samsung Display. Bilmeyenler için bu cam, katlanabilir ekranların üzerindeki koruyucu katmanı oluşturuyor. Ancak Apple, ekran üreticilerine aşırı bağımlı olmanın, ilk katlanabilir ürününü Samsung ve diğer rakiplerinden ayırt etmesini zorlaştıracağını düşünüyor.


Polisli GTA oyunu gerçek oldu! İşte yeni fragmanPolisli GTA oyunu gerçek oldu! İşte yeni fragman

Polisli GTA oyunu gerçek oldu! İşte yeni fragman

GTA tarzı oynanışa sahip olacak polis temalı açık dünya oyunu The Precinct, Steam Next Fest kapsamında sunulacak.

Katlanabilir telefon segmentine girmek için uzun süredir bekleyen Apple, iPhone Fold ile büyük yankı uyandırmayı hedefliyor. UTG ve arka panel gibi temel katlanabilir teknolojilerde kontrol sahibi olmak, şirketin daha farklı bir kullanıcı deneyimi yaratmasına olanak tanıyabilir.

Apple’ın katlanabilir ekran için tam olarak hangi teknolojileri geliştirdiği henüz net değil. Ancak 2027 olarak tahmin edilen lansman tarihi göz önüne alındığında, şirketin önceki nesil katlanabilir telefonlarda sorun yaratan menteşe izi gibi önemli sorunlara çözüm üretmesi bekleniyor.

huawei-uce-katlanabilir-telefonu-iphone-16huawei-uce-katlanabilir-telefonu-iphone-16

Apple’ın amacı, piyasada bulunan katlanabilir tasarımları kopyalamaktan kaçınmak. Önümüzdeki yıllarda sunulacak iPhone Fold tasarımının nasıl olacağını zamanla göreceğiz.

Apple’ın iPhone Fold için neyi beklediği ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin