1. Haberler
  2. Manşet
  3. iPhone 13’lerde batarya şişme sorunu baş gösterdi! Ücretsiz değişim var mı?

iPhone 13’lerde batarya şişme sorunu baş gösterdi! Ücretsiz değişim var mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde, iPhone 13 kullanıcıları arasında batarya şişme sorunu gündeme gelmiş durumda. Sosyal medya platformlarında birçok kullanıcı, bataryalarının şiştiğini fark ettiğini ve Apple Store’a başvurduktan sonra, ücretsiz değişim hizmetinden faydalandıklarını paylaşıyor. Peki, her kullanıcı için ücretsiz değişim mümkün mü? Detaylar haberimizde…

Açıkçası bu durum her kullanıcı için geçerli değil. Apple’ın bu konuda net bir politikası olmadığı gibi, değişim işlemi tamamen cihazın fiziksel durumuna ve mühendislerin yapacağı incelemeye bağlı. Apple, iPhone 13 kullanıcılarının yaşadığı batarya sorunlarıyla ilgili genel bir geri çağırma ya da ücretsiz değişim programı başlatmış değil.

apple iphone 13apple iphone 13

Ancak, Apple Store’lara başvuran bazı kullanıcılar, bataryalarında şişme ya da hızlı kapasite kaybı gibi sorunlar yaşadıklarında ücretsiz batarya değişimi yapıldığını belirtiyor. Örneğin, batarya kapasitesi yüzde 62’ye kadar düşen bir cihaz için ücretsiz değişim yapıldığı aktarılıyor.


Apple’ın iPhone Fold için neyi beklediği ortaya çıktı!Apple’ın iPhone Fold için neyi beklediği ortaya çıktı!

Apple’ın iPhone Fold için neyi beklediği ortaya çıktı!

Apple, iPhone Fold için Samsung’a bağımlı olmayacak. Buna göre şirketin çeşitli ekran teknolojilerine dahil olduğu belirtildi.

Bununla birlikte, Apple Store çalışanları her durumun bireysel olarak değerlendirildiğini, kesin bir ücretsiz değişim garantisi olmadığını vurguluyor. Apple, resmi olarak batarya şişme sorununa, “bataryanın yaşlanması ve sıcaklık gibi dış faktörlerden etkilenmesi” olarak yanıt veriyor.

Bu nedenle, kullanıcıların cihazlarının şarj döngüleri ve genel kullanım şartları, değişim yapılıp yapılmayacağını belirleyen önemli unsurlar arasında. Cihazların garantisi devam ediyorsa ya da kullanıcılar AppleCare+ hizmetine sahipse, değişim daha kolay gerçekleşebiliyor.

Kısacası, iPhone 13 batarya şişme sorunu yaşayan kullanıcılar, Apple Store’a başvurduklarında ücretsiz değişim talep edebiliyorlar. Ancak her durumun farklı değerlendirildiğini ve cihazın doğrudan mağazada incelenmesi gerektiğini unutmamak gerekiyor.

Siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

iPhone 13’lerde batarya şişme sorunu baş gösterdi! Ücretsiz değişim var mı?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin