1. Haberler
  2. Manşet
  3. Samsung’dan popüler üç modele daha güncelleme müjdesi!

Samsung’dan popüler üç modele daha güncelleme müjdesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

One UI 7 arayüzünde ufak gecikmeler yaşayan Samsung, kullanıcı deneyimini artıran güncellemelerin dağıtımını ihmal etmiyor. Güney Koreli marka son olarak popüler üç modele daha Ekim 2024 yamasını gönderdi. İşte ayrıntılar!

Samsung’un Ekim 2024 yamasını alan son model Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra oldu. İlk olarak ABD’deki modeller için gelen güncellemenin önümüzdeki günlerde Avrupa ve diğer bölgelere yayılması söz konusu.

Samsung Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra Ekim 2024 güncellemesi aldıSamsung Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra Ekim 2024 güncellemesi aldı

Galaxy S23 modelleri için Ekim 2024 güncellemesi 30’dan fazla güvenlik açığını düzelterek daha güvenli bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bununla birlikte, sistem kararlılığını artırdığını belirtelim.


Samsung, Galaxy Z Fold SE ile kronik sorunu çözüyor!Samsung, Galaxy Z Fold SE ile kronik sorunu çözüyor!

Samsung, Galaxy Z Fold SE ile kronik sorunu çözüyor!

Beklenen katlanabilir akıllı telefon Galaxy Z Fold SE ile katlanabilir akıllı telefon dünyasının önemli bir sorunu çözülüyor.

Türkiye’deki Galaxy S23 kullanıcılarının yeni yamayı yüklemek için biraz beklemesi gerekecek. Burada yeni yamanın bildirimi cihazınıza otomatik olarak düşecek. Eğer herhangi bir bildirim almadıysanız, Ayarlar > Yazılım Güncellemesi > İndir ve Yükle adımlarını takip ederek manuel olarak yeni sürüme geçebilirsiniz.

Samsung, son dönemde güncelleme anlayışını değiştirdi. Şirket, Galaxy S24 serisi ve sonrasında çıkacak amiral gemisi modelleri için yedi yıl, Galaxy A16 5G ve sonrası piyasaya sürülecek orta segmente ise altı yıllık destek verecek.

İşte an itibariyle Samsung’un yedi yıl destek vereceği akıllı telefonlar;

  • Galaxy Z Flip 6
  • Galaxy Z Fold 6
  • Galaxy S24 Ultra
  • Galaxy S24 Plus
  • Galaxy S24
  • Galaxy S24 FE
  • Galaxy Tab S10 Plus
  • Galaxy Tab S10 Ultra

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Samsung tarafından uygulanmaya başlanan güncelleme politikası nasıl? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Samsung’dan popüler üç modele daha güncelleme müjdesi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin