1. Haberler
  2. Manşet
  3. Steam Next Fest başladı! Bu oyunları kaçırmayın

Steam Next Fest başladı! Bu oyunları kaçırmayın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Steam Next Fest, 21 Ekim’e kadar sürecek ve oyunculara 100’den fazla yayınlanmamış oyunun demolarını deneme fırsatı sunuyor. Festivalde öne çıkan demolar arasında bulmaca macerası SULFUR, çok oyunculu savaş oyunu Battle Train, uzay gemisinde geçen nişancı oyunu ANTONBLAST ve şehir kurma oyunu Microtopia dikkat çekiyor.

Ayrıca taktiksel RPG The Precinct, açık dünya uzay operası Call Of Boba ve restoran işletme simülasyonu Blood Bar Tycoon gibi oyunların demoları da mevcut. Oyuncular demoları denemekle kalmayıp, geliştiricilerin canlı yayınlara da katılabiliyor. Ayrıca Steam hesapları için özel rozetler ve profil öğeleri toplayabilir.

YouTube videoYouTube video

[embedded content]

SDNSDNShiftdelete.net

Öte yandan erken erişimden önce, 14-21 Ekim tarihleri arasında Delta Force demosu da Steam üzerinden oyuncuları beğenisine sunulacak. Oyuncular yıkılabilir çevreler, büyük düşmanlar, yağmalama ve tahliye mekanikleri gibi özellikleri deneyimleyebilecek.


Destiny mobile geliyor! İşte yeni oyun ve çıkış tarihiDestiny mobile geliyor! İşte yeni oyun ve çıkış tarihi

Destiny mobile geliyor! İşte yeni oyun ve çıkış tarihi

Destiny: Rising mobil oyunu tanıtıldı. NetEase ve Bungie’nin geliştirdiği oyun, ücretsiz olarak sunulacak.

Festival 21 Ekim’de sona erdikten sonra, Steam kullanıcılarını Cadılar Bayramı indirimleri ve Sonbahar İndirimleri bekliyor olacak. Korku temalı oyunlara odaklanan Cadılar Bayramı indirimleri 28 Ekim’de başlayacak. Ardından, 27 Kasım – 4 Aralık tarihleri arasında büyük Sonbahar İndirimleri oyuncularla buluşacak.

Yılın en çok beklenen Steam etkinliği olan Kış İndirimleri ise 19 Aralık’ta başlayıp 2 Ocak 2023’e kadar devam edecek. Bir hafta boyunca devam edecek Steam Next Fest, 100’den fazla ücretsiz demo ile oyunculara yeni favori oyunlarını keşfetmelerini sağlıyor.

Steam Next Fest başladı! Bu oyunları kaçırmayın
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin