1. Haberler
  2. Manşet
  3. Snapdragon 8 Elite, muadillerini ikiye katladı! İşte test sonuçları

Snapdragon 8 Elite, muadillerini ikiye katladı! İşte test sonuçları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Qualcomm’un yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Elite, performansıyla göz doldurdu. Henüz piyasaya sürülmeden yapılan AnTuTu testlerinde neredeyse Snapdragon 8 Gen 3’ün iki katı kadar güçlü olduğu görüldü. Peki hangi cihazlarla piyasaya sürülecek? İşte detaylar…

Snapdragon 8 Elite, 3,025,991 puanla AnTuTu testlerinde kendini gösterdi. Karşısında ise rakibi MediaTek Dimensity 9400 var ve aralarındaki fark aslında oldukça küçük: Dimensity 9400, 3,007,853 puan aldı. İki yonga seti arasındaki bu rekabetin ne kadar kızıştığını düşünürsek, Snapdragon 8 Elite’in liderliği göğüslediğini söyleyebiliriz.

Ama bunun sadece başlangıç olduğu söyleniyor, çünkü gerçek fark bu yonga setini taşıyan telefonlar piyasaya çıktığında daha net ortaya çıkacak. Bu arada Snapdragon 8 Elite, Realme GT7 Pro ile test edildi ve cihazın 8 Elite ile gelen ilk modellerden biri olması bekleniyor.


Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacak yeni telefon ortaya çıktı!Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacak yeni telefon ortaya çıktı!

Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacak yeni telefon ortaya çıktı!

vivo, yaklaşan amiral gemisi modeli iQOO 13’ün Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacağını dolaylı yoldan da olsa duyurdu.

Realme GT7 Pro dışında, Xiaomi 15 ve OnePlus 13 gibi diğer devler de bu yeni yonga setiyle geliyor. Yani, çok yakında daha fazla cihazda bu güçlü performansı deneyimleme fırsatı bulacağız. Ayrıca, Realme GT7 Pro’nun Samsung’un özel bir ekranı ve periskop telefoto lensi ile donatılacağı da sızan bilgiler arasında.

Söylentilere göre bu yonga seti, özellikle oyunseverler ve fotoğrafçılar için biçilmiş kaftan. Oyunlarda daha iyi grafikler ve düşük ışıkta bile önemli derecede kalitede fotoğraflar sunacak.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Snapdragon 8 Elite, muadillerini ikiye katladı! İşte test sonuçları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks