1. Haberler
  2. Manşet
  3. Giriş seviyesi Motorola Moto G15’in iddialı özellikleri ortaya çıktı

Giriş seviyesi Motorola Moto G15’in iddialı özellikleri ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Motorola’nın merakla beklenen yeni giriş seviyesi akıllı telefonu yolda! Motorola Moto G15 için geri sayım başladı. Cihazın teknik özellikleri Geekbench platformunda tespit edildi. Bu da modelin önümüzdeki haftalarda piyasaya sürüleceğine dair önemli bir ipucu ortaya koydu.

Motorola’nın yeni cihazı Ağustos 2023’te resmi olarak piyasaya sürülen Moto G14’ün halefi olarak gelecek. Sızdırılan veriler, Moto G15’in Geekbench’te aldığı puanın yanı sıra RAM miktarı ve işletim sistemi gibi teknik özelliklerine ilişkin bazı ayrıntıları da ortaya çıkardı. İşte detaylar…

Motorola Moto G15 özellikleri belli oldu

Moto G15, Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 340 ve 1.311 puan aldı. Karşılaştırma amacıyla 8 GB RAM’e sahip Moto G14 modeli 447 ve 1.577 puana ulaşmıştı. Beklenen yeni model selefine göre daha zayıf kalsa da bu durumun resmi lansmandan sonra gelecek optimizasyonlarla birlikte daha yüksek bir seviyeye ulaşacağı düşünülüyor.

Moto G15 listesi, test edilen cep telefonunun 4 GB RAM ve Android 15 işletim sistemine sahip olduğunu gösteriyor. Dikkat çekici bu veriler, giriş seviyesi bir model olduğu düşünüldüğünde cihazın öne çıkmasına yardımcı olacak gibi görünüyor. Anakart bölümünde “lamu” kod adından ve Mali-G52 MC2 GPU’dan bahsediliyor.


vivo X200, kamerasıyla Samsung ve Apple’ı üzmüş olabilir!vivo X200, kamerasıyla Samsung ve Apple’ı üzmüş olabilir!

vivo X200, kamerasıyla Samsung ve Apple’ı üzmüş olabilir!

vivo’nun yeni amiral gemisi X200 Pro’un kamerası, Galaxy S24 Ultra ve iPhone 16 Pro gibi devleri geride bıraktı.

Şimdilik ne yazık ki cihazın yonga seti açıklanmadı. Fakat altısı 1,7 GHz frekansında ve ikisi 2 GHz olmak üzere sekiz çekirdeğe sahip olduğu aktarılıyor. Moto G14’ün Unisoc T616 ile piyasaya sürüldüğünü hatırlamakta fayda var. Muhtemelen halefi olan Moto G15 de yine Unisoc’un “T” serisi bir yonga setiyle desteklenecek.

Motorola Moto G15 modelinin 4G bağlantı desteğine sahip olduğu söyleniyor. Cihazla ilgili bilgiler şimdilik yalnızca bunlarla sınırlı görünüyor. Fakat önümüzdeki haftalarda cihazın daha fazla sertifika alması ve yeni sızıntılarla karşımıza çıkmaya devam etmesi bekleniyor. Cihazın çıkış tarihi ise şu anda belirsiz durumda.

Peki ya sizin bu cihazdan beklentileriniz neler?

Giriş seviyesi Motorola Moto G15’in iddialı özellikleri ortaya çıktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks