1. Haberler
  2. Manşet
  3. Nubia Z70 Ultra’nın üst düzey kamera özellikleri lansman öncesi sızdı!

Nubia Z70 Ultra’nın üst düzey kamera özellikleri lansman öncesi sızdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üst düzey özelliklere sahip olacak Nubia Z70 Ultra için geri sayım başladı. Merakla beklenen akıllı telefon modeli ile ilgili gelen son sızıntılar, modelin ekranında ultra ince kenarlara sahip olabileceğini, daha da sürükleyici bir deneyimi garanti edecek yeni nesil ekran altı kameraya sahip olacağını gösteriyor. Aynı zamanda cihazın gelişmiş kamera yetenekleri hakkında dikkat çekici bilgiler sunuluyor. İşte detaylar…

Nubia Z70 Ultra kamera yetenekleri ve diğer özellikleri belli oldu

Digital Chat Station merakla beklenen akıllı telefonun değişken lens açıklığına sahip bir ana kamera ve 50 MP sensörle donatılacağını ortaya çıkardı. Aynı zamanda bu teknolojiyi çalışırken gösteren ve ışığın sensöre geçişinin ayarlanmasına izin veren altı elementli bir mekanizmayı gösteren bir video da yayınlandı. Paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube videoYouTube video

[embedded content]

SDNSDNShiftdelete.net

Lensin odak uzaklığı 35 milimetreye eşdeğer olacak ve standart f/1,6 diyafram açıklığına sahip olacak. Fakat kamerayı parlak ışıklı ortamlarda ve gece fotoğrafçılığında optimize edecek şekilde ayarlanabilecek. Örneğin ışık geçişi ne kadar büyük olursa sensör karanlık bir sahnede o kadar fazla ayrıntı kaydedebilecek.


Redmi’den pazarı karıştıracak uygun fiyatlı yeni telefon!Redmi’den pazarı karıştıracak uygun fiyatlı yeni telefon!

Redmi’den pazarı karıştıracak uygun fiyatlı yeni telefon!

Redmi A4 5G görücüye çıktı. Uygun fiyatlı pazara hitap eden akıllı telefon 50 Megapiksel kamera ve Snapdragon 4s Gen 2 ile geliyor.

Akıllı telefonun kamerasına ilişkin şu ana kadar sızdırılan tek detay bunlar. Fakat diğer sızıntıların, modelin son derece ince kenarlara sahip ekranının ne olabileceğini ortaya çıkardığını da hatırlamakta fayda var . Panelin ekran altı kameranın yanı sıra AMOLED teknolojisine, 1,5K çözünürlüğe ve 144 Hz’e kadar yenileme hızına da sahip olacağı tahmin ediliyor.

Nubia Z70 Ultra cihazı Qualcomm’un Snapdragon 8 Elite işlemcisi ile gelecek. 6.000 mAh pil ve Android 15 işletim sistemi ile karşımıza çıkacak. Cihazın çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Fakat tahminlere göre beklenen model Kasım ayı ortasında duyurulacak.

Peki sizin bu cihazdan beklentileriniz neler?

Nubia Z70 Ultra’nın üst düzey kamera özellikleri lansman öncesi sızdı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks