1. Haberler
  2. Manşet
  3. Oscar’lı yönetmen Bong Joon-ho, Mickey 17’nin gecikme sebebini açıkladı

Oscar’lı yönetmen Bong Joon-ho, Mickey 17’nin gecikme sebebini açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Parasite (Parazit) filmi ile dünya çapında büyük bir başarı kaydeden Bong Joon-ho’nun uzun zamandır beklenen filmi Mickey 17 için artık geri sayım başladı. Oscar ödüllü tecrübeli yönetmen filmin şimdiye kadarki gecikmesinin ardındaki nedeni ilk defa açıkladı.

Mickey 17’nin beklenenden daha geç vizyona girdiğini kabul eden yönetmen, yine de nihai sonucun tam da hayal ettiği gibi olduğuna dair hayranlarına güvence verdi. İşte detaylar…

Mickey 17, yönetmenin orijinal vizyonunu ortaya koyacak

Yakın zamanda yapılan bir röportajda yönetmen Bong, gecikmenin proje üzerindeki yaratıcı kontrolü tam olarak sürdürme arzusundan kaynaklandığını ve bunun yönetmenlere her zaman tanınmayan bir ayrıcalık olduğunu açıkladı.

YouTube videoYouTube video

[embedded content]

SDNSDNShiftdelete.net

Bong, “Filmi baştan sona istediğim gibi kesmeme izin verildi” dedi ve düzenleme sürecinin uzun olmasına rağmen “sorunsuz ve saygılı” bir şekilde tamamlandığını ifade etti. Bu gecikme, stüdyolarının dikte ettiği tavizler olmaksızın, yönetmenin orijinal vizyonunun bozulmadan kalmasını sağlamaya yardımcı oldu.

Edward Ashton’ın romanından uyarlanan Mickey 17, Robert Pattinson’ın canlandırdığı, tehlikeli bir göreve buz gezegenine gönderilen bir insan klonunun hikayesini anlatıyor.


Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)

Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)

Netflix’te izlenmesi gereken filmler listesi ile karşınızdayız! İşte platformda yer alan en kaliteli ve ödüllü film önerileri…

Robert Pattinson’ın başrolün üstlendiği Mickey 17 filmi Naomi Ackie, Steven Yeun, Mark Ruffalo ve Toni Collette gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı muhteşem bir kadroya sahip. Heyecanla beklenen yapım, yılın en iddialı bilim kurgu projesi haline geldi.

Merakla beklenen Mickey 17’nin yayın tarihi 17 Ocak 2025 olarak biliniyor. Filmin Türkiye’de de gösterime girmesi bekleniyor.

Peki sizin bu filmden beklentileriniz neler?

Oscar’lı yönetmen Bong Joon-ho, Mickey 17’nin gecikme sebebini açıkladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks