1. Haberler
  2. Manşet
  3. Xiaomi’den uygun fiyatlı projektör: Redmi Projector 3 Pro tanıtıldı

Xiaomi’den uygun fiyatlı projektör: Redmi Projector 3 Pro tanıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xiaomi uygun fiyatlı yeni bir projektör cihazıyla karşımıza çıktı. Redmi Projector 3 Pro adı verilen yeni model ile ürün portföyünü genişleten şirket, kullanıcılar için işlevsel ve ilgi çekici bir seçenek sunuyor.

Fiyatıyla piyasada rekabetçi bir opsiyon haline gelmesi beklenen yeni Xiaomi cihazı resmen tanıtıldı. Redmi Projector 3 Pro’nun üst düzey bir konfor vaat eden güçlü özellikleri duyuruldu. İşte detaylar…

Redmi Projector 3 Pro özellikleri açıklandı

470 CVIA lümen parlaklık kapasitesiyle yeni ürün, özellikle aydınlatmanın iyi olmadığı yerlerde kullanım sırasında parlak ve net görüntüler sunabiliyor. Redmi Projector 3 Pro modeli FHD (1080p) fiziksel çözünürlüğe sahip. 1,25:1 projeksiyon oranıyla 45 ila 120 inç arasındaki boyutları destekliyor.

Bu kadar büyük bir ekran boyutuna sahip olma olasılığı, yeni projektörü yatak odası duvarları ve hatta arka bahçenizdeki eğlence alanı gibi geniş odalar ve ortamlar için ideal bir seçenek haline getiriyor.

Redmi Projector 3 Pro, özel yalıtılmış bir optik motora ve asferik teknolojisine sahip 4 adede kadar ultra şeffaf cam-plastik hibrit optik lense sahip. Bu da yaklaşık yüzde 40 optik eksantriklik sunmasına olanak tanıyor. Tüm bu iyileştirmeler, ortaya konan görüntünün daha iyi bir performans göstermesini sağlıyor.


Xiaomi 15 serisi için sevindiren gelişme!Xiaomi 15 serisi için sevindiren gelişme!

Xiaomi 15 serisi için sevindiren gelişme!

Yaklaşan Xiaomi 15 modelinin global versiyonu 24129PN74G model numarasıyla IMEI veri tabanında göründü. İşte ayrıntılar!

Xiaomi’nin yeni cihazında ayrıca 3 turbolu soğutma sistemi de yer alıyor. Bu da cihazın normalde kullanım sırasında ısıyı yönetebileceği anlamına geliyor. Cihazın kalbinde Amlogic T950D4 dört çekirdekli projeksiyon çipi, 1.5 GB RAM ve çeşitli gerekli uygulamaları depolamak için 32 GB’a kadar dahili depolama alanı bulunuyor.

Sunduğu etkileyici görüntü deneyiminin yanı sıra yeni projektör makinesi 2x6W yüksek güçlü hoparlörlere sahip iyi bir ses sistemi de sunuyor. Cihazın ilk olarak Çin’deki mağazalara geleceği ve 1.499 yuan (yaklaşık 7 bin TL) karşılığında satılacağı söyleniyor.

Peki siz bu cihazla ilgili neler düşünüyorsunuz?

Xiaomi’den uygun fiyatlı projektör: Redmi Projector 3 Pro tanıtıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks