1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Black Myth: Wukong’un Xbox Sürümü Ortaya Çıktı: Çok Yakında Geliyor!

Black Myth: Wukong’un Xbox Sürümü Ortaya Çıktı: Çok Yakında Geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin mitolojisinden ilham alan Black Myth: Wukong, 20 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC platformlarına çıkmıştı ancak ne yazık ki oyunun Xbox Series X ve S sürümü satışa sunulmamıştı. Kısa sürede çok popüler hâle gelen ve büyük beğeni toplayan oyunun Xbox konsollarına çıkmaması tepkiye yol açmıştı.

Black Myth: Wukong‘un teknik kısıtlamalara takıldığı ve geliştiricilerin oyunu düşük donanıma optimize etmekte zorlandığı öne sürülmüştü fakat Microsoft, oyunun Xbox Series X ve S sürümü için geliştirici şirket ile aktif şekilde çalıştıklarını ve gecikmenin donanımdan kaynaklanmadığını söylemişti.

[embedded content]

Black Myth: Wukong’un Xbox Sürümü ESRB’de Göründü

Xbox Series X/S konsollarına sahip olan oyuncuları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Aksiyon rol yapma türündeki oyunun Xbox sürümü ESRB’de derecelendirildi. Bu, oyunun çok yakında Xbox Series X/S konsollarına piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Microsoft ve geliştirici Game Science konu ile ilgili henüz resmî açıklama yapmadı fakat önümüzdeki günlerde veya haftalarda bir duyuru gelebilir.

Black Myth: Wukong Game Pass'e Gelir mi?
OYUN

Black Myth: Wukong Game Pass’e Gelir mi?

Black Myth: Wukong sizin için çok mu pahalı? Bu yazımıza göz atın ve Black Myth: Wukong Game Pass’e gelir mi gelmez mi hemen öğrenin.

18 milyondan fazla satarak önemli bir başarının altına imza atan Black Myth: Wukong hakkında ne düşünüyorsunuz? Popüler oyunu beğendiniz mi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Black Myth: Wukong’un Xbox Sürümü Ortaya Çıktı: Çok Yakında Geliyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks