1. Haberler
  2. Manşet
  3. Erken mi oldu: Star Citizen tek kişilik modu 13 yıl sonra geliyor!

Erken mi oldu: Star Citizen tek kişilik modu 13 yıl sonra geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tabir-i caizse yaklaşık 10 yıldır et mi balık mı olduğu bir türlü anlaşılamayan, bir kesimin keyifle oynadığı, bir kesiminse verilen sözlerin hiçbir zaman tutalamayacağını iddia ettiği Star Citizen için yeni gelişmeler var. Buna göre oyun için uzun süredir üzerinde çalışılan tek kişilik modu için potansiyel bir tarih paylaşıldı. İşte bilmeniz gerekenler…

Star Citizen, 2026 yılında tek kişilik moda kavuşuyor!

Yaklaşık 10 yıldır merakla beklenen Star Citizen evreninin tek kişilik hikaye modu Squadron 42 için nihayet yeni gelişmeler var. Cloud Imperium Games, bu yan oyunun 2026 yılında oyuncularla buluşacağını duyurdu. Uzun yıllardır süren geliştirme sürecine rağmen, birçok oyuncu Star Citizen evreninin bu modunun hiç çıkmayacağına inanıyordu.

Cloud Imperium Games CEO’su Chris Roberts, oyunun tek kişilik moduyla ilgili yaptığı açıklamada, Squadron 42’nin geçen yıl itibarıyla özelliksel olarak tamamlandığını ancak son bir yılda oyunun cilalanması ve optimizasyonuna odaklandıklarını belirtti.


Star Citizen festival boyunca ücretsiz oynanacak! İşte tarihiStar Citizen festival boyunca ücretsiz oynanacak! İşte tarihi

Star Citizen festival boyunca ücretsiz oynanacak! İşte tarihi

Star Citizen, 19 Temmuz’a kadar Foundation Festivali kapsamında ücretsiz oynanacak. Detaylar haberimizde…

Oyunun hem bizim hem de oyuncuların yüksek beklentilerini karşılayacağından emin olmak için çalışıyoruz,” diyen Roberts, oyunun 30-40 saatlik bir hikaye deneyimi sunacağını da ekledi. 2026 yılı çıkış tarihine olan güvenini dile getiren Roberts, oyunun yüksek kaliteli bir deneyim sunacağından emin olduklarını söyledi.

Squadron 42’nin çıkış tarihi hala birkaç yıl uzakta olsa da, paylaşılan oynanış videosu ve detaylar, Star Citizen evrenine dair beklentileri yeniden harlamış durumda. 13 yıllık bu bekleyişin sonunda, oyunun çıkışı oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırabilir.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Erken mi oldu: Star Citizen tek kişilik modu 13 yıl sonra geliyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks