1. Haberler
  2. Manşet
  3. Kendi kendine koruyucu cam takan makine! – MOBİSAD IMEX 2024!

Kendi kendine koruyucu cam takan makine! – MOBİSAD IMEX 2024!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji dünyasının kalbinin attığı Mobisad İMEX Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırladı. Bu dev etkinlikte, iletişim teknolojilerinden ses sistemlerine, tüketici elektroniğinden oyun dünyasına kadar birçok farklı alandaki en son teknoloji ürünleri sergilendi. Biz de fuar alanında gezip standları keşfederek bu yeni teknolojileri sizlerle paylaşıyoruz.

Mobisad – İMEX’te neler var?

Anker standında dikkat çeken Nebula projeksiyon serisi, özellikle kamp gibi outdoor aktivitelerde taşınabilirliği ile öne çıkıyor. Şarjlı projeksiyonların başında gelen Anker Nebula Mars 3, Full HD çözünürlüğü ve 200 inç’e kadar görüntü yansıtma kapasitesiyle beğeni topluyor. Android TV desteği ile, bu cihazı sadece bir projeksiyon olarak değil, tam anlamıyla bir eğlence merkezi olarak kullanabiliyorsunuz.

WAWA Teknoloji standında ise Bix ürünleri öne çıktı. Powerbank’ler, MagSafe destekli kablosuz şarj cihazları ve taşınabilir hoparlörler sergilenen başlıca ürünlerdi. Burada dikkat çeken bir diğer ürün ise elektrikli motosiklet oldu. Tek şarjla 100 kilometre menzil sunan bu motosiklet, hız ve pratikliği bir arada arayanlara hitap ediyor. Ayrıca geri vites gibi özellikleri ile dikkat çeken bu model, yenilikçi teknolojileriyle ön plana çıkıyor.

Fuarda HiFuture ve Lecoo markalarının stantları da öne çıktı. Giyilebilir teknolojiler ve gaming ekipmanları ile Lecoo, klavye, mouse ve kulaklıkları ile fuarın dikkat çeken ürünlerini sundu. Son olarak, SJCAM standında aksiyon kameraları inceleyicilere sunuldu.

Bu keyifli fuar turumuzda ayrıca önemli isimlerle röportajlarımız oldu. Mobisad Başkanı Mustafa Kemal Turnacı ve BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ile fuarın teknoloji dünyasına ve Türkiye’nin yerli üretim hedeflerine katkıları hakkında önemli sohbetler gerçekleştirdik. Özellikle yerli markaların bu fuarda artan varlığı ve uluslararası alanda rekabet gücünün konuşulması, önümüzdeki yıllara dair umut verici gelişmelerin sinyallerini verdi.

Kendi kendine koruyucu cam takan makine! – MOBİSAD IMEX 2024!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks