1. Haberler
  2. Manşet
  3. Samsung’dan Galaxy S25 için katlanabilir hamlesi!

Samsung’dan Galaxy S25 için katlanabilir hamlesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, katlanabilir telefon yelpazesini Galaxy Z serisinin ötesine taşıyarak iki özel cihazla genişletmeye hazırlanıyor. Sızıntılara göre teknoloji devi, önümüzdeki yıl Galaxy Z Fold6 Special Edition ve Samsung W25 Flip’i belirli pazarlarda tanıtacak.

Galaxy Z Fold6 Special Edition, ilk olarak Samsung’un ana vatanı olan Güney Kore’de aynı isimle piyasaya sürülecek. Galaxy Z Fold6 ile benzer özelliklere sahip olması, ancak özel bir sürüm cihazı olarak öne çıkmasını sağlayacak. Ayrıca bazı tasarım değişiklikleri içermesi bekleniyor. Kore dışındaki satış durumuyla ilgili henüz bir bilgi yok.

Samsung ise Çin’de Galaxy Z serisi yerine Samsung W25’i piyasaya sürecek. Ancak sürpriz bir hamleyle W25 iki farklı tasarımda gelecek. Standart olarak yatay katlanabilir W25 ve dikey katlanabilir W25 Flip şeklinde olacak.


Google uyardı: Artık her uygulamanın fotoğraf erişimine izin yok!Google uyardı: Artık her uygulamanın fotoğraf erişimine izin yok!

Google uyardı: Artık her uygulamanın fotoğraf erişimine izin yok!

Google, yeni kuralları açıkladı. Uygulamalar fotoğraflarınıza artık kolayca erişemeyecek! Peki, ne zaman geçerli olacak?

TENAA listesine göre W25 Flip, 6.7 inçlik bir iç ekrana ve 3.4 inçlik bir dış ekrana sahip. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor ve 12GB RAM ile 512GB depolama alanı sunuyor. Hem arka hem de ön kameralar, sırasıyla 50MP + 12MP ve 10MP ile Z Flip6 ile aynı görünüyor. 165.1 x 71.9 x 6.9 mm boyutları ve 198 gram ağırlığıyla Samsung’un diğer cihazlarından biraz daha kalın ve ağır.

Bu varyantların küresel pazara ulaşıp ulaşmayacağı ise henüz belli değil. Ancak şimdilik en azından Kore ve Çin’deki kullanıcılara ulaşacak gibi duruyor.

Samsung’dan Galaxy S25 için katlanabilir hamlesi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks