1. Haberler
  2. Manşet
  3. Snapdragon 8 Elite işlemcili iQOO 13 özellikleri doğrulandı!

Snapdragon 8 Elite işlemcili iQOO 13 özellikleri doğrulandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Android telefon dünyası büyük bir heyecanla Qualcomm tarafından duyurulacak yeni amiral gemisi işlemciyi bekliyor. Lansmana az bir süre kalmışken bu işlemciden güç alacak cihazlar da belli olmaya başladı. Şimdi de vivo’nun alt markası iQOO tarafından duyurulacak iQOO 13 özellikleri doğrulandı. İşte iQOO 13 detayları…

Geçtiğimiz haftalarda özel olarak Çin pazarı için görüntülenen iQOO 13 için firmanın marka ve genel müdürü Jia Jingdong, özellikleri doğruladı. Yapılan paylaşımlara göre yeni amiral gemisi telefon, henüz Qualcomm tarafından tanıtılmayan Snapdragon 8 serisi işlemciden güç alacak ve bu işlemci Snapdragon 8 Elite olarak adlandırılabilir.

Firmanın açıklamalarına baktığımızda yeni Snapdragon işlemcinin özellikle CPU, GPU, ve NPU performansında büyük bir gelişme göstereceği belirtiliyor. vivo ve Qualcomm arasında yapılacak anlaşma sayesinde de yüksek performans sağlayacak işlemci, iQOO 13 ve diğer modellerde stabil bir şekilde çalışacak.


Kimse beklemiyordu: vivo, akıllı telefon pazarını fethetti!Kimse beklemiyordu: vivo, akıllı telefon pazarını fethetti!

Kimse beklemiyordu: vivo, akıllı telefon pazarını fethetti!

Teknoloji pazar araştırma şirketi Canalys, Hindistan için en büyük akıllı telefon üreticilerini açıkladı. İşte lider firma…

iQOO 13’ün işlemcinin yanı sıra diğer özellikleri de oldukça ilgi çekici. Çin merkezli BOE ile geliştirilen 2K Q10 Everest ekran, azaltılan güç tüketiminin yanı sıra daha doğru renk ve parlaklık sunuyor. Ayrıca cihaz 6.82 inçlik düz 2K çözünürlüklü ve 144Hz yenileme hızına sahip OLED panel ile geliyor.

vivo’nun alt markası tarafından önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen telefon 6,150mAh batarya ile geliyor ve 120W hızlı şarj desteği sunacak. OriginOS 5 işletim sistemi üzerinde çalışan iQOO 13, gelişmiş yapay zeka özellikleri ile donatılacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Snapdragon 8 Elite işlemcili iQOO 13 özellikleri doğrulandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks