1. Haberler
  2. Dünya
  3. Patlıcanı kızarttıktan sonra bu yöntemi uygulayın, fazla yağı anında kayboluyor…

Patlıcanı kızarttıktan sonra bu yöntemi uygulayın, fazla yağı anında kayboluyor…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk mutfağının olmazsa olmaz lezzetleri arasında yer alan karnıyarık yapılırken patlıcanların aşırı yağ çekmesi çoğu kişi için oldukça can sıkıcı olan durumların başında yer alır. Ancak uygulayacağınız bu yöntem sayesinde patlıcanları fazla yağdan saniyeler içinde arındıracaksınız.

Patlıcanı kızarttıktan sonra bu yöntemi uygulayın, fazla yağı anında kayboluyor…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks