1. Haberler
  2. Manşet
  3. Adobe’un popüler çizim uygulaması ücretsiz oldu!

Adobe’un popüler çizim uygulaması ücretsiz oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital sanat dünyasında rekabet kızışıyor. Adobe, iPad çizim uygulamaları Procreate ve Clip Studio Paint gibi rakiplerine karşı geliştirdiği Fresco uygulamasını tüm kullanıcılar için ücretsiz hale getirerek önemli bir adım attı. 

Adobe, dijital çizim uygulaması Fresco’yu tüm kullanıcılar için ücretsiz hale getirdiğini duyurdu. Daha önce premium özellikler için yıllık 9,99 dolarlık abonelik ücreti alan uygulama artık tamamen ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Fresco, iPad çizim uygulamaları Procreate ve Clip Studio Paint gibi rakiplere karşı Adobe’nin alternatif bir çözümü olarak tasarlanmıştı. Ancak ücretli modeliyle, tüm özelliklerini ücretsiz sunan uygulamalara karşı rekabet etmekte zorlanıyordu.


Android ve iOS katili mi? Huawei HarmonyOS Next tanıtıldıAndroid ve iOS katili mi? Huawei HarmonyOS Next tanıtıldı

Android ve iOS katili mi? Huawei HarmonyOS Next tanıtıldı

Huawei HarmonyOS Next tanıtıldı. Şirketin Android’den bağımsız ilk işletim sistemi olan güncelleme neler vadediyor?

Artık geniş fırça kitaplığı, gelişmiş simetri özellikleri ve animasyon hazır ayarları gibi tüm Fresco araçlarının kilidi ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Yani uygulamanın yeteneklerinin yalnızca bir kısmını sunan ücretsiz sürüm tamamen kaldırılmış oldu.

Uygulamanın tamamen ücretsiz hale gelmesi, Fresco’yu daha önce Adobe’nin abonelik ücretleri nedeniyle kullanamayan amatör sanatçılar ve içerik üreticileri için erişilebilir hale getiriyor. Procreate gibi uygulamalar, tek seferlik 12,99 dolarlık ücretlendirme modeliyle özel bir kullanıcı kitlesi oluşturmuştu.

Adobe, son değişiklikle bu kullanıcıların bir kısmını kazanmayı ve birçok sanatçı tarafından tercih edilen programlarla doğrudan rekabet etmeyi umuyor. Fresco, şu anda Procreate’in kullanıcı tabanına sahip olmasa da, iPad ve Windows’ta platformlar arası kullanılabilirlik sunuyor.

Adobe’un popüler çizim uygulaması ücretsiz oldu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks