1. Haberler
  2. Manşet
  3. Uygun fiyatlı Nubia Neo 3 yolda! İşte teknik özellikleri

Uygun fiyatlı Nubia Neo 3 yolda! İşte teknik özellikleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ZTE yakında Nubia Neo 3 adlı uygun fiyatlı yeni bir telefon piyasaya sürecek. Gizmochina’ya göre beklenen cihaz IMEI veritabanında tespit edildi. Bu da cihazın önümüzdeki haftalarda duyurulacağını gösteriyor. İşte cihazla alakalı ilk detaylar…

Nubia Neo 3’ten neler bekleniyor?

ZTE, Nubia Neo 3 ile giriş seviyesi segmentindeki rekabeti yoğunlaştırmayı amaçlıyor. IMEI listesine göre cihaz “Z2461” koduyla onaylandı. Fakat ne yazık ki belgeler cihazın özellikleri ile ilgili bilgi sağlamıyor.

Merakla beklenen Nubia Neo 3’ün ne zaman piyasaya sürüleceği veya teknik özellikleri hakkında resmi bir bilgi bulunmuyor. Fakat giriş seviyesi yeni uygun fiyatlı modelin, selefi Nubia Neo 2’ye kıyasla ilginç yükseltmelere sahip olması bekleniyor.

Kod adı Q7M: Samsung, sır gibi sakladığı yeni bir telefon üzerinde çalışıyor!Kod adı Q7M: Samsung, sır gibi sakladığı yeni bir telefon üzerinde çalışıyor!

Kod adı Q7M: Samsung, sır gibi sakladığı yeni bir telefon üzerinde çalışıyor!

Güney Kore menşeli teknoloji ve akıllı telefon devi Samsung, 2025 yılı için sürpriz bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

ZTE’nin geçmiş performansına dayanarak Nubia Neo 3’ün tasarım, performans ve kamera gibi önemli alanlarda ilerlemeler getirmesi bekleniyor. Resmi ayrıntılar açıklanmasa da modelin fiyat-performans odaklı olacağı tahmin ediliyor.

Nubia Neo 2, 6,72 inç IPS LCD ekran ve 120 Hz yenileme hızıyla piyasaya sürüldü. Bu da modeli oyun oynamak için iyi bir seçenek haline getiriyor. Ayrıca 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olup giriş seviyesi bir model için iyi bir performans sağladı. Telefonun Unisoc T820 çipiyle çalıştığını da ekleyelim.

Peki sizin bu cihazdan beklentileriniz neler?

Uygun fiyatlı Nubia Neo 3 yolda! İşte teknik özellikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks