1. Haberler
  2. Manşet
  3. Uzun pil ömrü ve RGB desteği: Razer Barracuda X Chroma piyasaya çıktı

Uzun pil ömrü ve RGB desteği: Razer Barracuda X Chroma piyasaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre birimleri kataloğunu genişleten Razer, yeni Barracuda X Chroma kulaklıklarını piyasaya sürdü. Şirket yeni kulaklığı ile Chroma RGB teknolojisiyle canlı görseller sağlarken iyi bir ses deneyimi vaat ediyor. Markaya göre yeni ürün, oyun topluluğundan gelen taleplere bir yanıt niteliğinde gelişmiş özellikler barındırıyor. İşte detaylar…

Razer Barracuda X Chroma özellikleri ve fiyatı

Razer oyuncu odaklı yeni kulaklığı ile ilgili şunları söyledi: “Oyuncular Barracuda deneyiminden daha fazlasını istediler ve biz de sürükleyicilik odaklı oyuncuların performans ve estetik ihtiyaçlarını karşılamak için Razer Chroma RGB’nin dinamik dokunuşunu ekleyerek bunu sağladık.

40 mm’lik Razer TriForce sürücüsüyle donatılan yeni ürün, tüm frekanslarda ses netliği vaat ediyor. Bununla birlikte uzun oyun oturumları veya medya tüketimi sırasında uzun ömürlü bir pil deneyimi sunuyor.

Razer’ın yeni modeli, kullanıcının oyun oturumları için Razer HyperSpeed ​​ve mobilite için Bluetooth arasında geçiş yapmasına olanak tanıyan Dual Wireless teknolojisine sahip. Marka ayrıca tekrarlanan eşleştirmelerin gerekli olmadığını iddia ediyor.

Barracuda serisindeki yeni kulaklık, günlük kullanımda konfor ve dayanıklılığı garanti eden ergonomik bir tasarıma sahip. Çıkarılabilir kardioid mikrofon ise ürüne çok yönlü bir hava katıyor.

Razer BlackShark V2 Pro, Viper V3 HyperSpeed ve BlackWidow V4 X incelemeRazer BlackShark V2 Pro, Viper V3 HyperSpeed ve BlackWidow V4 X inceleme

Razer BlackShark V2 Pro, Viper V3 HyperSpeed ve BlackWidow V4 X inceleme

Bu içeriğimizde Razer BlackShark V2 Pro, Viper V3 HyperSpeed ve BlackWidow V4 X için inceleme ile karşınızdayız.

Barracuda X Chroma, Razer Chroma RGB’yi Barracuda serisine getiriyor. Kullanıcılar, Razer Chroma Studio veya Razer Audio uygulaması aracılığıyla özelleştirilebilen altı RGB aydınlatma bölgesi aracılığıyla, 300’den fazla oyunla yerel entegrasyonun yanı sıra çevre biriminin görünümünü de tanımlayabiliyor.

Razer’a göre yeni model, 70 saate kadar pil ömrüyle önceki modele göre yüzde 40 daha iyi pil ömrüne sahip. Şirkete göre hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 15 dakikalık bir şarjla 6 saatlik oyun süresi sağlanabiliyor.

Razer, Barracuda X Chroma’nın Türkiye pazarına ne zaman geleceğini açıklamadı. Beklenen ürünün global fiyatı ise 129,99 dolar olarak duyuruldu.

Uzun pil ömrü ve RGB desteği: Razer Barracuda X Chroma piyasaya çıktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks