1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Dungeon Survival APK

Dungeon Survival APK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dungeon Survival APK, Android cihazlar için geliştirilen bir roguelike RPG oyunudur.

Karmaşık sıra tabanlı savaş sistemine sahip olan Dungeon Survival APK, etkileyici bir hikayeye ve karanlık atmosfere sahiptir. Zengin maden yataklarıyla ünlü olan kasabadaki garip olaylar, dilden dile yayılmış ve çözüm aranmaktadır. Eski lordun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla başlayan bu karanlık atmosferde, şehrin tüm sırlarını ortaya dökmeli ve kasabanın dengesini yeniden yerine getirmelisiniz.

Her biri benzersiz becerilere sahip olan 9 sınıftan istediklerinizi seçerek partinizi kurabilirsiniz. Karşınıza çıkan yüzlerce canavar ordusunu sıra tabanlı savaş sistemiyle birlikte alt edin ve stratejinizi doğru ayarlayın.

Savaş anında yan yana bulunan karakterlerinizin üstüne basarak, yetenek kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Sırayla vuruş yaptığınız için bir sonraki hamlenizi iyi yapmalı ve karakteri iyi seçmelisiniz.

Dungeon Survival APK İndir

Dungeon Survival APK’da, oynadığınız her seviye farklı bir mağarada geçer ve görsellik rastgele oluşturulur. Bu sayede oyuncuların her oynadıklarında farklı bi haz alması hedeflenir. 

Gitgide seviye atlayın, ekipmanlarınızı güçlendirin ve her seviyeyi rahatlıkla geçin. Siz de Dungeon Survival APK indirerek, rastgele haritalı bir Android roguelike RPG deneyimi yaşayabilirsiniz.

[embedded content]

Dungeon Survival APK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks