1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Steam Chat

Steam Chat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Steam Chat (Steam Sohbeti) mobil uygulamasını indirin, arkadaşlarınızla, toplulukla iletişimde kalın.

Steam Chat (Steam Sohbeti) mobil uygulamasını Android telefonunuza indirerek, Steam arkadaşlarınız, gruplarınız ve konuşmalarınıza her an ulaşabilirsiniz. En büyük oyun platformu olan Steam’in oyuncular arasındaki iletişimi kolaylaştıran uygulaması Steam Chat Türkçe adıyla Steam Sohbeti, artık mobilde.

Steam istemcisi masaüstü sohbetinde yer alan birçok önemli özellik yer alıyor. Online ve oyunda olan arkadaşlarınızı görebildiğiniz Arkadaş Listesi, Steam’de oyun oynamak, mesajlaşmak için yeni arkadaşlar eklemenize izin veren Davet Bağlantıları, geniş Steam topluluğuyla iletişimde kalmak veya arkadaşlarınızla turnuva düzenlemek için Grup Sohbetleri gibi sıklıkla kullanılan özellikler mevcut.

Linkler, videolar, Tweetler, GIF’ler, Steam ifadeleriyle Zengin Sohbet deneyimi sunan uygulamanın göndereceği bildirimleri de özelleştirebiliyorsunuz.

Steam Chat İndir

Steam Chat, halihazırda Steam uygulamasından sohbet etmek için kullandığımız ekstra bir Valve uygulamasıdır. Steam arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve etkinliklerinden haberdar olabilirsiniz. Basit kullanımıyla karşımıza çıkan Steam Chat’e, kendi kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Mesajlaşırken ve kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşmadan tüm arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. İster mesaj isterseniz de sesli konuşma yoluyla iletişim kurabileceğiniz Steam Chat’i indirerek, siz de arkadaşlarınızla her daim bağlantılı kalın!

Steam Chat
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks