1. Haberler
  2. Manşet
  3. Eski Bethesda geliştiricisinden dikkat çeken Starfield 2 açıklaması!

Eski Bethesda geliştiricisinden dikkat çeken Starfield 2 açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skyrim gibi oyunlarda çalışmış eski bir Bethesda geliştiricisi olan tasarımcı Bruce Nesmith, Starfield 2’nin harika bir oyun olma potansiyeline sahip olduğunu vurguladı. Nesmith’e göre geliştirici şirket, hatalardan ders alacak ve ilk oyunun unsurlarını geliştirerek devam oyununu daha iyi bir oyun haline getirecek. İşte detaylar…

Starfield 2 hakkında beklenti yaratan açıklama geldi

VideoGamer ile yaptığı röportajda Nesmith, Bethesda’nın merakla beklenen Starfield 2 oyunu ile sorunları çözebileceği ve yeni şeylerle hayranlarını şaşırtmaya devam edeceğini ifade etti: “Starfield 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum. Harika bir oyun olacağına inanıyorum çünkü insanların ‘neredeyse oldu’, ‘biraz eksik’ dediği pek çok şeyi düzeltecek. Bethesda halihazırda var olanı alıp pek çok şey ekleyerek bu sorunların çoğunu çözebilecek.

Bruce Nesmith, Skyrim’de baş tasarımcı olarak çalıştı. Oblivion’dan öğrendiklerini kullanarak Skyrim’i daha iyi bir oyun haline getirmenin önemini vurguladı: “Tek yapmamız gereken gelişmeye devam etmek ve yeni şeyler eklemekti.

PS5 oyunları, artık aynı anda PC’ye de mi gelecek?PS5 oyunları, artık aynı anda PC’ye de mi gelecek?

PS5 oyunları, artık aynı anda PC’ye de mi gelecek?

PS5 oyunlarının Marvel’s Spider-Man 2 ile birlikte PC çıkış periyodunun azalması oyuncuları heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Todd Howard’ın yorumlarına göre Bethesda, Starfield ile gurur duyuyor ve Shattered Space’in çıkışından sonra en az bir büyük genişleme paketiyle devam etmesi bekleniyor. Oyun pek çok kişiyi memnun etti, fakat oyunculardan lansman sırasında kara araçlarının bulunmaması gibi pek çok eleştiri aldı.

Bethesda şimdiye kadar Starfield 2’nin varlığına dair herhangi bir bilgi vermedi. Şirketin eski geliştiricisi, devam oyunlarının ilk oyundaki hatalardan ders alma ve ilerledikçe gelişme eğiliminde olduğu mantığını takip ediyor. Fakat oyunun gerçekten de gelecekte karşımıza çıkıp çıkmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Peki sizin Starfield 2’den beklentileriniz neler olurdu? Yorumlarınızı paylaşın!

Eski Bethesda geliştiricisinden dikkat çeken Starfield 2 açıklaması!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks