1. Haberler
  2. Manşet
  3. iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir!

iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Apple, iOS 18.2’nin ilk beta sürümünü yayınladı. Yeni iOS sürümü genellikle Apple Intelligence’a yeni özellik kazandırmayı hedefliyor olsa da tam sürüm yayınlandığında tüm telefonlara birçok özellik gelecek. Apple ürünleri hakkında yaptığı isabetli tahminleriyle bilinen Mark Gurman ise iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebileceğini söylüyor.

Apple’ın geçtiğimiz Cuma günü iOS 18.2’nin ilk geliştirici sürümünü yayınlamasının ardından özellikle Apple Intelligence için birçok yeniliğin geleceği göründü. Mark Gurman’ın daha öncesinde belirttiği gibi Apple’ın iOS 18.1 ile Apple Intelligence’ın bazı özelliklerini kullanıma açması, iOS 18.2 ile beraber ise Apple Intelligence konusunda büyük bir sıçrama yapması bekleniyor. iOS 18.2’nin ilk geliştirici sürümünde görünenlere göre Image Playground, Image Wand, ChatGPT destekli Siri, Visual Intelligence (Görsel Zeka), Yazma Araçları özellikleri kullanıma açılıyor.

Apple geçtiğimiz günlerde iOS 18.2 geliştirici betayı yayınladı. Analist Mark Gurman'a göre iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir.Apple geçtiğimiz günlerde iOS 18.2 geliştirici betayı yayınladı. Analist Mark Gurman'a göre iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir.

Aynı zamanda iOS 18.2 ile beraber Apple Intelligence’ın İngiltere, Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda ve Güney Afrika gibi İngilizce konuşulan ülkelerde kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor. Ana dili başka olan ülkelerde olan kullanıcılar ise ülke ve dil değiştirme yoluyla Apple Intelligence’ı kullanabilirler. Geçtiğimiz aylarda Apple’ın Google ve birkaç yapay zeka şirketi ile Apple Intelligence hakkında konuştuğu sızdırıldı. O zamanlarda Mark Gurman’da dahil analistler Apple Intelligence’ın birçok yapay zekayı barındıracağını söylediler. Gurman ise geçtiğimiz günlerde söylediklerini yenileyerek Apple’ın iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar geleceğini ve kullanının Siri ile kullanmak istediği yapay zekayı seçebileceğini söylüyor. Ayrıca Gurman’a göre iOS 18.2 ile gelecek yeni zekalardan birisinin Google Gemini olma ihtimali çok yüksek.

iOS 18.2 ile gelen tüm yenilikler!iOS 18.2 ile gelen tüm yenilikler!

iOS 18.2 ile gelen tüm yenilikler!

Apple, geliştiriciler için iOS 18.2 ilk beta sürümünü dün akşam yayınladı. iOS 18.2 ile gelen tüm yenilikleri bir araya getirdik.

iOS 18.2’nin tam sürümünün ise Aralık ayında tüm iOS 18 destekli telefonlara gelmesi bekleniyor. iOS 18.1 ile Apple cihazlarına gelmeye başlayacak olan Apple Intelligence ise iPhone 15 Pro ve üzeri iPhone’lara, yeni iPad Mini, M1 çip ya da daha üst modele sahip olan iPad Air ve iPad Pro’lara ve M1 çip ya da daha üst modele sahip Mac’lere gelecek. Bu liste içerisinde olmayan ama iOS 18 uyumlu olan Apple cihazları ise yapay zeka dışında kalan yenilikleri alacaklar.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın!

Read this news article in EnglishRead this news article in English

iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks