1. Haberler
  2. Manşet
  3. Ünlü şarkıcı Billie Eilish, Marvel Sinematik Evreni’ne katılacak

Ünlü şarkıcı Billie Eilish, Marvel Sinematik Evreni’ne katılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022’de No Time To Die ve bu yılın başlarında Barbie’nin What Was I Made For’u ile iki kez Grammy ve Oscar ödülüne layık gösterilen ünlü şarkıcı Billie Eilish sürpriz bir gelişmeyle karımıza çıktı. Başarılı genç sanatçı, Amazon Prime Video’nun Swarm dizisinin bir bölümünde rol aldı. Bunun ardından Eilish’in oyunculuğa devam etmek istediği, ilerleyen süreçte Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olabileceği ortaya çıktı. İşte detaylar…

Billie Eilish hangi Marvel karakterini canlandıracak?

Eilish, Swarm’da gösterdiği performanstan sonra oyunculuğa ilgi duyduğunu itiraf etti. Başarılı yıldız, oyunculuğa devam etmek istediğini dile getirdi. Ortaya çıkan son söylentiler, Marvel Studios’un kendisini MCU’da önemli bir rolde oynatmakla ilgilendiğini bildirdi.

İddialara göre Eilish’in “You Should See Me in a Crown” şarkısının Agatha All Along’un son bölümünde kullanılması, onun Marvel dünyasına potansiyel girişi hakkında tartışmaya yol açmış olabilir.

Şimdilik Eilish’in Marvel evreninde kimi oynayabileceği hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Fakat yine de daha karanlık bir karaktere bürünmek istediği söyleniyor. Ancak şu anda bu konuda kesin bir detayın ortaya çıkmadığını belirtelim.

Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)

Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)

Netflix’te izlenmesi gereken filmler listesi ile karşınızdayız! İşte platformda yer alan en kaliteli ve ödüllü film önerileri…

Eilish’in parçasının da yer aldığı yeni dizi, Kathryn Hahn’ın, Marvel Studios’un beğenilen dizisi WandaVision’daki denemeler ve sıkıntılarla dolu tehlikeli ve gizemli bir maceraya çıkan karakteri Agatha Harkness’i konu alıyor. WandaVision’ın arkasındaki yaratıcı güç olan dizi sorumlusu Jac Schaeffer, yeni dizinin pilot bölümü yönetiyor.

Agatha All Along’da Kathryn Hahn’ın yanı sıra Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone ve Aubrey Plaza yer alıyor. Yönetici yapımcılar Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos ve Jac Schaeffer olarak karşımıza çıkarken, dizinin yönetmenleri arasında Jac Schaeffer, Rachel Goldberg ve Gandja Montiero bulunuyor.

Peki siz Billie Eilish’in Marvel dünyasında hangi karakteri canlandırmasını isterdiniz?

Ünlü şarkıcı Billie Eilish, Marvel Sinematik Evreni’ne katılacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks