1. Haberler
  2. Magazin
  3. Coşkun Aral’ın Belgesel Kanalı Habitat Yayına Başlıyor

Coşkun Aral’ın Belgesel Kanalı Habitat Yayına Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belgesel yayıncılığında Türkiye’nin ünlü isimlerinden Coşkun Aral’ın kurduğu ‘habitat’ kanalı 11 Ocak’tan itibaren Tivibu’da yayına başlıyor. ‘habitat’, klasik müzik, caz ve sahne sanatlarından festival içeriklerine, belgesellerden muhabbet ve lifestyle programlarına uzanan yüzde 100 yerli yapımlar ve uluslararası kalitedeki yeni içeriklerle ücretli platformlar arasında sadece Tivibuizleyicileriyle buluşacak.

Habitat TV, 19 Aralık’ta Tivibu’da 2’nci ve 100’üncü kanallarda test yayınları yapmaya başladı. 11 Ocak itibariyle de gerçek yayın akışına geçecek. Tivibu içerikleri IPTV, uydu, web, mobil ve smart TV platformlarının tamamından kolayca izlenebiliyor.

Türk Telekom’un TV/OTT İçerik ve Platform Yönetimi Direktörü Ziyad Varol şöyle konuştu: “habitat TV ile yaptığımız iş birliği ile kaliteli ve özgün yapımları Tivibu müşterilerine sunmaktan memnunuz. Tivibu, habitat TV’nin yüzde yüz yerli yapımlarını ve ‘bizi’ anlatan içeriklerini ekranlara getiren ilk ve tek platform konumunda olacak.” dedi.

Coşkun Aral’ın Belgesel Kanalı Habitat Yayına Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin