1. Haberler
  2. Manşet
  3. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’nın beşincisi gerçekleşti!

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’nın beşincisi gerçekleşti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de ilk kez 2019 yılında düzenlenen, Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) ve Electric Hybrid Cars Dergisi tarafından düzenlenen Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’nın beşincisi, İstanbul Autodrom’da gerçekleştirildi.

İstanbul Autodrom’daki etkinlik alanında gerçekleşen Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası, Akbank, Turkuaz Catering ve Voltify sponsorluğuyla ziyaretçilerine kapı açtı. Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) tarafından desteklenen etkinlik aracılığıyla binlerce otomobil ve teknoloji meraklısı, elektrikli araç pisti üzerinde deneyim elde etme şansı buldu.

Elektrikli ve Hibrit Araçlar HaftasıElektrikli ve Hibrit Araçlar Haftası

Etkinlik kapsamında Beefull, BMW, BMW Motorrad, E-Garaj, Honda, KIA, KYMCO, Lixhium, MAXUS, MINI, MG, Opel, Piaggio, Renault, Silence, Suzuki ve Vespa gibi popüler markaların en iyi modelleri, pistte test edilmek üzere yer aldı.


İkinci el araba satışında yeni dönem: Güvenli Ödeme Sistemi geliyor!İkinci el araba satışında yeni dönem: Güvenli Ödeme Sistemi geliyor!

İkinci el araba satışında yeni dönem: Güvenli Ödeme Sistemi geliyor!

İkinci el araba satışlarını daha güvenli hale getirebilmek adına Güvenli Ödeme Sistemi hayata geçiyor. İşte ayrıntılar…

Etkinlik kapsamında Türkiye’nin En’leri için de oylama yapıldı. Bu oylama sonucunda “En İyi Elektrikli Fiyat/Performans Otomobili” ödülü MG’nin MG4 modeline gitti. Tesla Model Y, hem “En iyi Elektrikli Aile Otomobili” hem de “En İyi Çıkış Yapan Elektrikli Otomobil” ödüllerinin sahibi olurken “En İyi Elektrikli SUV” olarak KIA EV9 ödüllendirildi.

“En İyi Elektrikli Premium Otomobil” ödülünün sahibi Porsche Taycan olurken, “En İyi Elektrikli Şehir Otomobili” ödülü ise yine MG4’ün oldu. “En Sevilen Şarj Firması” ise yüzde 38,6’lık oy ile Trugo oldu.

TEHAD Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Bayram, şu açıklamayı yaptı:

Siz ne kadar elektrikli otomobili anlatsanız da karşınızdakinde hep soyut bir kavramda kalıyor. Eğer o kişi aracı kullanmazsa, deneyimlemezse, teknolojisini hissetmezse anlattıklarınız çok fazla bir anlam ifade etmiyor. Tabi burada paydaşlar da çok önemli. Yıllardır söylüyorum, elektrikli araç bir ulaşım aracı değildir, büyük bir ekosistemi temsil ediyor. Elektrifikasyon sektörün geleceği.

TEHAD Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Bayram

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’nın beşincisi gerçekleşti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin